štvrtok 2. júla 2015

Nocny stolik dub sonoma

Vyberte si z ponuky nočných stolíkov v eshope s nábytkom Tempo Kondela. Nočný stolík KABDRUP zásuvka dub. Moderný nočný stolík ponúka dve zásuvky, ktoré sa dajú úplne vysunúť. Aktuálna predajná cena s DPH: 40.


Odporúčaná predajná cena: 75. Potrebný odkladací priestor nájde zaručene využitie, aby ste v noci nemuseli vôbec vyliezať z .

Dekor dub Wotan, 46x61x42. Moderný dizajn ide ruka v ruke s jednoduchosťou a praktickosťou. Dlhú životnosť nábytku zaručujú.


Popis: Praktický nočný stolík s ozdobným pásom na hornej hrane je vhodným . Vedľa postele už tradične patrí nočný stolík , vďaka ktorému máme pre počas a po spaní v bezprostrednej blízkosti. Klasický nočný stolík so zásuvkou MAREK, je vyrobený z kvalitnej LTD dosky. Korpus stolíka je v obľúbenom farebnom prevedení dub sonoma , zásuvka je v . K peknej posteli určite patrí nočný stolík , ktorý funkčne doplní spálňový.

V štýlovom prevedení dub sonoma tmavý v jednoducho elegantných tvaroch. Systémový nábytok Marlin je riešený jednoducho a moderne. Výrazným znakom je tmavý vnútro vitrín s osvetlením. V hornej časti sa nachádza otvorený. Materiál: laminovaná drevotrieska o hrúbke 16mm.


Presklené vitríny možno doplniť LED osvetlením. Obsahuje praktické zásuvky. Variabilný program Karin je vhodný nielen pre zariadenie detských či študentských izieb, ale môžeme ho využiť aj ako nábytok . Stolík obsahuje jednu praktickú zásuvku a jednu poličku. Expresné doručenie nábytku.


Rozmery ŠxVxH: nočný stolík : 48x40xcm. Je vyrobený z kvalitnej drevotrieskovej dosky DT ktorá je . Poslúži na odloženie rozčítanej knihy, šálky alebo . Miestnosťou na umiestnenie je spálňa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky