pondelok 13. júla 2015

Predam sklenu vatu

Bezplatná inzercia, sklena vata predaj a inzercia. Predám minerálnu vatu hrubky cm. Vyberte si z množstva ponúk.


Vhodné na garáž,altánok Cena:dohodou KONTAKTOVAŤ . Používajú sa k tepelnej, protipožiarnej a zvukovej izolácii. Sú veľmi vhodné na zateplenie .

Mám na predaj sklenú vatu zn. NEMAN (kvalita je ako KNAUF a URSA), ktorá sa používa najmä pod krytinou. Knauf vata ideálna na zateplenie domu.


Ponúkam na predaj sklenú vatu čo mi ostala po stavbe domu. Isover MULTIMAX Isover NF MULTIMAX. Balenie - rolka hrúbka: 220mm šírka: . Môže textilná izolácia nahradiť sklenú vatu ? Spoľahlivá, bezpečná a ekologická tepelná izolácia na zateplenie stropu, strechy , fasády, podlahy, podhľadov, suterénu.


Vhodná do nízkoenergetických domov.

Ponúka izolácie pre všetky typy zateplenia, okrem minerálnej vaty aj sklenú vatu. Na Slovensku ponúka izolácie z minerálnej vaty na všetky typy zateplenia. Skelná vata , izolační vata 15cm tloušťka Prodam tepelnou izolaci - minerální . Dovod predaja mam toho viac ako som potreboval. Potrebujem sa toho zbavit mam toho plnu . Viacúčelový hydrofobizovaný materiál Classic 0je vyrobený z minerálnych sklených vlákien - je to sklená vlna bez povrchovej úpravy. Predam tepelnu a hlukovu izola, Predam tepelnu a hlukovu izolaciu ( sklenu vatu ) ISOVER,cca m- rolka.


Zostatok z izolovania stropu. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Výroba a predaj izolačných materiálov z minerálnej a sklenej vaty. Izolačné materiály nákup a rezervácia v OBI.


Lacný stavebný materiál, bazár - kúpim, predám , vymením, darujem najlacnejší stavebný materiál. Náš eshop sa zameriava nielen na predaj stavebných materiálov spojených so . Sklená minerálna vlna sa využíva pri izolácii šikmých striech. Minerálna vata je zasa vhodnejšia pre vyššie budovy.


V Európe v minulom roku stúpol predaj ekologických stavebnín o. Inzercia - Suroviny, polotovary, Stavebné materiály. Many translated example sentences containing vata – English-Slovak dictionary.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky