streda 22. júla 2015

Moulinex mixer

Hnetenie, Nastavenie rýchlosti. Má možnosť nastavenia jednej . Je ho možné využiť ako klasický ručný šľahač, alebo jednoducho . Máte vybrané filtry: tycovy mixer moulinex. MOULINEX , TEFAL mixér – náhradné diely.


Shop with confidence on eBay!

Můžete jej použít jako klasický ruční šlehač se . Powerful for all your baking inspirations! Extra Feature Whisk, Beat, . Whipping cream, whisking egg whites and kneading . Tyčový mixér vyniká najdlhším mixovacím nástavcom, až 204 . Auto Clean samočištění 5W záruka 24 . Přidej vlastní hodnocení (0). Prodej tohoto produktu byl ukončen.


Cena na prodejně: 9Kč.

Moulinex International Consumer Services. This is a basic electrical repair video on home appliance. This was demanded long time by average house hold. Write a Review (Be the first to write a review).


Groupie, 6 from Cambridge. Porovnejte ceny, zjistěte. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Vele aanbiedingen bij bol.


Toto zboží spadá do kategorie B. Jedná se o zboží, které bylo krátce použito na výstavě, nebo promo akci. Zboží je 1 funkční a připraveno k okamžitému . Akční nabídky na téma tyčový mixér najdete na Skrz. Zostala uz len cast mixeru.


Ostatne casti uz nie su k dispozicii. W – najvýkonnejšia na trhu. Nová naklonená rotačná nádoba l sústredí všetky ingrediencie do jedného miesta, a preto .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky