piatok 24. júla 2015

Kuchyna junona

Moderná sektorová kuchynská zostava s drevotrieskovými dvierkami. V cene je aj pracovná doska. Wenge, dvierka horných skriniek Dub Sonoma, dvierka . JUNONA LINE sektorová kuchynská linka JUNONA LINE moderná kuchynská linka JUNONA LINE. Na výber z niekoľkých farebných prevedeniach: BW: dvierka dolnej-šedý volfrám s ozdobnou lištou biely lesk, . Komplet skriniek zo systému Junona line.


Kuchyňská linka Junona je dodávána v sestavě 2cm. Nalinkujte své kuchyni zářivou budoucnost. Ekonomický rad kuchýň Junona line Vám výrazne ušetrí peniaze. Možno ju zostaviť z jednotlivých skriniek a . Po dokončení vyzerá kuchyňa úžasne, ako z časopisu, výborne sa v nej pracuje a aj varí, a každý návštevník ju s úsmevom a úžasom na tvare miesta obdivuje. Rozmery 53-82x240x35-v.


Pracovná doska mm podľa zobrazenia v . Dodacia lehota: 2-týždne. Líbí se vám kuchyně ve světlých odstínech? Pořiďte si novou kuchyň v barevné kombinaci Bílá a Dub San Remo světlý.


Zostavu je možné rozšíriť o sektorové skrinky zo systému JUNONA LINE. BB (nocľah s raňajkami) Villa Junona sa nachádza v meste Baška Voda, len pár krokov od pláže. Junona Line je systém funkčných kuchynských skriniek. Zdieľaj so svojími priateľmi.


Kuchyňa : Americká, Stredomorská, Ruská, Miestna. Na výběr z několika barevných provedeních: BW: dvířka dolní-šedý wolfram s ozdobnou lištou bílý lesk, dvířka . Navštívte nás a prezrite si širokú ponuku . Vyberte si z kuchyne Junona rôzne skrinky a ušetríte množstvo peňazí. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Kuchynská linka BRW Junona line 2cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky