pondelok 6. júla 2015

Silikon transparentny

Všetky informácie o produkte Tmel, silikón a lepidlo CERESIT CS sanitárny silikón 280g transparentny , porovnanie cien z internetových obchodov, . Silikón a akryl nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Trvalo elastický, jednokomponentný, acetátový tmel. Je vhodný na tesnenie a lepenie škár s max.


Transparentný silikón , Dobrý kutil.

Neutrálny silikón OXIM DenBraven 3ml. Silikon przyda Ci się w czasie montowania płytek, ponieważ umożliwia ich spoinowanie w celu nadawania całości estetycznego wyglądu. Je určený ako elastické tesnenie . Univerzálný silikón DEKMASTIC transparentný , 3ml.


Jednozložkový trvalo pružný bezfarebný silikónový tmel pre univerzálne . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Sanitárny silikón MAPEI Mapesil 3ml AC 9transparentný : doručenie domov alebo na predajňu. V prípade akýchkoľvek otázok vám radi poskytneme profesionálne .

Zajímá vás Tmel sanitárny nebo obecně Tmel do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Obklady a dlažby a vyberte si Tmel jaký chcete! LOCTITE SI 5CL TB silikón transparentný 100ml.


Trvale elastický, jednozložkový silikónový tmel. Príklady použitia: - všestranné použitie. Acetátový silikónový tmel univerzálne použiteľný pre stavebné a konštrukčné škáry v interiéri aj exteriéri, sanitárne aplikácie atď. Môže byť použitý na väčšinu . Názov: DEN BRAVEN sanitárny silikon 310ml Red line transparentný.


Utesňuje, vypĺňa a zdokonaľuje celkový vzhľad. Tesniace hmota z acetátového silikónu určená na dosiahnutie celkovej nepriepustnosti a elimináciu prienikov . Vhodný pre kútové špáry . Sanitárny acetátový silikónový tmel určený na tesnenie špár vystavených zvýšenému pôsobeniu vlhkosti v priestoroch ako sú kúpeľne, toalety, kuchyne a pod. SILIKÓN UNIVERZÁLNY transparentný 310ml Den Braven.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky