piatok 3. júla 2015

Mixer na kavu

Příručný přenosný mixér pro snadné použití. Vynikajúci na rýchlu prípravu mliečnej peny do cappucina, kávy latte, horúcej. Mlynček na kávu ETA s tvrdými mlecími kameňmi zachováva jedinečnú arómu kávy a vďaka stupňovej regulácii si nastavíte požadovanú jemnosť mletia kávy.


Vyberte si mini šľahač pre dokonalú hustú penu na prípravu kávy a koktejlov od POWERLOGY. Frapovač – na rýchlu prípravu mliečnej peny do kávy cappuccino, latte, frappé, horúcej čokolády, ochranné puzdro šľahacej špirály, z prvotriednej .

Máte doma kávovar bez mlynčeka a radi by ste si namleli čerstvú kávu ? Potom je najjednoduchšie zaobstarať si samostatný mlynček na kávu. Mixer na frappe PAP a spousta dalších produktů za skvělé ceny! Ak váš kávovar nedisponuje vstavaným mlynčekom na kávu , nahliadnite do našej ponuky samostatných mlynčekov na kávu.


Vhodný doplnok pre ľudí, ktorý si . Frappé nebo také ledová káva , osvěžující nápoj z instantní kávy , espressa a ledu. Na začátek stačí vysoká sklenice a kvalitní frappé mixér.

Nádoba s odmerkou pre presné dávkovanie. Zobraziť Krups - Ručný mixér Uživateľské manuály k produktom online. S týmto praktickým kuchynským pomocníkom hravo nameliete a nasekáte zeleninu, ovocie či mäso. Výborný pri príprave mliečnych a ovocných koktejlov a ciest.


Káva a čaj sú nápoje, ktoré sa konzumujú najviac na svete hneď po vode. Ruční mixér 450W, 2x šlehací metla, 2x hnětací hák z nerez oceli, délka přívodního. Nabízíme unikátní nabídku mlýnků na kávu značek Ceramic Blade, Bosch, Clatronic, Concept a další. Do hodin a za skvělé ceny. Cena za kus, 1€, 15 . Mixér na kávu Latte platné do: 19.


Někdy není jiná možnost, než se obejít bez mlýnku na kávu. Pokud si nechcete mixér zničit, rozhodně v něm nemelte kávu každý den a pořiďte si elektrický . Ideální malý pomocník do kuchyně je kompaktní mixér Ariete 57 se kterým můžete připravit menší množství jídla. Objem nádoby je 8ml, můžete si tak . Prezri si u nás mixer a mlyncek na kavu a porovnaj ceny v 10.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky