utorok 13. januára 2015

Zmrzlinovač eta

Stačí len vytiahnuť zamrazené ovocie, nechať ľahko povoliť a vložiť do . Máte chuť na zmrzlinu, ledový krém nebo mražený jogurt? Zmrzlinovač ETA spolu s kuchynským robotom uspokojí . Príslušenstvo – mraziaca misa pre zmrzlinovač Guzzanti GZ 157. ETA ZMRZLINOVAČ je ideálním pomocníkem pro zdravé mlsání. Jemnou strukturu kvalitní domácí zmrzliny .

Stačí jen vytáhnout zamrazené ovoce, nechat trochu povolit a vložit do . ETA nástavec na výrobu zmrzliny - Ideální pomocník pro zdravé mlsání. TV spot ETA Gratus s nástavcem na výrobu domácí zmrzliny. Elektro a TV príslušenstvo pre kuchynský robot. Rychlou a vynikající zmrzku ze 1 ovoce si teď budete moct vychutnat. Kuchyňský robot se speciálním příslušenstvím pro příznivce zdravého životního stylu.


Osobní odběr na pobočkách. Jedinečný výkon pre dokonalé výsledky. Jeho hlavní součástí je totiž dvojstěnná nádoba s .

Aj ja mám taký super zmrzlinovač. Ak patríte medzi milovníkov čerstvej a lahodnej zmrzliny, môžete si zaobstarať tento šikovný zmrzlinovač k vášmu skvelému kuchynskému robotu od ETA. AT956AFrozenDessertMaker1. Ta NEJVÍC NEJLEPŠÍ ZMRZLINA je ze zmrzlinovače ETA.


Na kuchyňský robot Gratus mezitím nasaďte zmrzlinovač a vkládejte banány s kostkami smetany . Jednoduše a rychle připravíte zmrzlinu z ovoce i tvarohu nebo smetany. Prodám 1x použitý zmrzlinovač ke kuchyňskému robotu zn. Rýchlu a vynikajúcu zmrzku zo 1 ovocia si teraz budete môcť vychutnať . Vše potřebné pro správný chod a údržbu kuchyňských robotů najdete v našem oddělení s příslušenstvím. Můžete si tak dokoupit náhradní díly nebo doplňky, . Díky nerezovým nožům získáte jemnou strukturu a lahodnou chuť kvalitní domácí zmrzliny.


Typ příslušenství: zmrzlinovač. Provedení výrobku: bílá barva.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky