piatok 16. januára 2015

Poklop na vodomernú šachtu

Poklop KP6 600x6mm, farba. Vhodné su najmä ako kryty na vodomerné šachty , septiky a pod. Plastový poklop na šachty , jímky nádrže o vnitřním průměru 6mm. Predám certifikovanú plastovú vodomernú šachtu. Vodomerné šachty s vnútorným rozmerom 1x 95cm, vnútornej výšky až do 210cm.


Betónový poklop nepočítame do ceny vodomernej šachty , je zadarmo!

Vodomerná šachta Lukabeton je prejazdná osobným automobilom, certifikáciu a. Bezplatná inzercia, predam poklop predaj a inzercia. Predám plastovú vodomernú šachtu : priemer 1m , výška 3m Šachty sú . Naše vodomerné šachty akceptujú všetky vodárenské spoločnosti. Trnavská Vodárenská spoločnosť uprednostňuje ľahšie kovové poklopy , ktoré tiež dodávame . Na základe spoločenskej objednávky - dopytu obyvateľstava aj firiem vlasniacich šachty , studne a iné jímkové objekty, ktoré je potrebné priebežne otvárať a . Dopyt: plastový nadstavec a poklop na vodomernú šachtu - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT.


Skúste to tiež, služba je zadarmo.

Z důvodu uspokojení i těch nejnáročnějších klientů rozšiřujeme . Dlhšie je možno vodomernú šachtu dovybaviť potrebným vodomerom. Nabízíme vodoměrné šachty nejvyšší kvality pro zabudování vodoměrů do země. Súčasťou každej vodomernej šachty ROTOtank je zateplený plastový poklop , prechodové tesnenie na . Plastové vodomerné šachty ROTOtank slúžia ako:.


Vodoměrná šachta je určena pro umístění vodoměru mimo objekt. Výhodou odľahčenej vodomernej šachty zo železobetónu je, že Vám. NOVINKA Betónová vodomerná šachta. Na vybudovanie kanalizačných a odpadových sietí.


Ponúkame betónové vodomerné šachty v nasledujúcich rozmeroch:. Máme pre vás vymývaný poklop , ktorý spraví vašu. Kanalizační neboli revizní šachta je k uložení čistícího revizního kusu, který slouží k. V prípade osadenia v blízkosti prejazdu vozidiel treba šachtu . Do vodomernej šachty Vám podľa požadovaného priemeru prívodného.


Po nedavnom privalovom dazdi som rano na novostavbe zbadal vytlaceny poklop na vodomernej sachte a dost vela vody . Súčasťou šachty je zateplený poklop , vodomerná zostava, 1“ PP potrubie a ochranná . MODULO výškově nastavitelná 1-130cm poklop 15t.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky