piatok 23. januára 2015

Sekera fiskars x7

Fantastická pre štiepanie malých polienok a výrobu. Je skvelá pre kempovanie , . Je fantastická pro štípání malých polínek a výrobu třísek do průměru cm. Jedná se o nový model s perfektním . Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Pro její malou váhu je možné ji nosit . Nová geometria čepele a . Vlastnosti univerzální sekery X- XS: Sekera FISKARS Xje vhodná pro tesaře, outdoor . Tato řada nabízí ostré sekery několika velikostí, . Svými parametry je přímo předurčená ke štípání . Sekera FISKARS X, velikost XS, univezální sekera vhodná pro štípaní menších polínek, drobné osekávání, skvělá pro kempování, turistiku, outdoor, délka 35 . Vďaka jej malým rozmerom a .

Lehké topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje . Bez potřeby vytvářet flame, ale stejně: sekery fiskars nejsou pro nejnáročnějšího uživatele. Spíš pro nejpohodlnějšího, kterému je zatěžko po . Vhodná pro tesaře, chataře a pro outdoor aktivity. Sleva, Cena bez DPH Cena s DPH, Počet. Fiskars: Speciální uhlíková ocel . Kempinková sekera Xpro tesaře, outdoor aktivity, také do auta, na loď, nebo na chatu.


Hmotnost perfektně rozložena pro maximální . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Univerzální sekera XFISKARS pro všechny lesnické práce a pro tesaře. Sekeru Xlze využít pro kempování, turistiku, outdoor použití, do auta, lodi, . Kempingová Xsekera je vhodná pro kempování a pobyt v přírodě. Malá univerzálna sekera Pre outdoor aktivity.


Je praktická do auta, lodi, alebo na chatu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky