pondelok 12. januára 2015

Plastový sud

Odoláva vonkajším vplyvom. Predám nový plastový potravinársky sud s bočnými úchytmi na kvas a ovocie 60l v bielej farbe. Uzatváracie veko je na závit.


Môžem zaslať zásielkovou službou . Vyrobený z HDPE, ktorý dlhodobo odoláva vonkajším vplyvom. Sud je vybavený ks prelisov .

Nádrž, kontejner IBC plastový v celokovový pozinkovaný kleci s kovovou paletou, nový nepoužitý, tyto kusy co jsou na fotkách cena za kus je 3. Hledáte plastovy s sud vikem? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Plastova nadrž na vodu 6litrů, IBC, sud.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Bezplatná inzercia, plastovy sud predaj a inzercia. V katalogu nemáme podrobnější informace o plastovy sud l. Vyberte si z množstva ponúk.

Materiál - PE Hmotnost - kg. Jsou vhodné pro přepravu a skladování nebezpečných látek,. Levné plastové sudy s odnímacím víkem jsou vhodné ke skladování a přepravě sypkých, kusových a pastovitých hmot v chemickém, potravinářském průmyslu či. Vyroben z HDPE, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Káď (sud) 500l ECOTANK na dešťovou vodu zelený, 96Kč.


Popis produktu Součástí balení je plastový sud , víko s těsněním, přední záslepa a ventil Technické informace určeno pro uchovávání vína, případně pro vření a . Sudy mají UN homologaci – UN . Prezri si u nás plastovy sud 120l a porovnaj ceny v 10. Zboží skladem nachystáno k okamžitému odeslání. Pri spracovaní hrozna sa. Zahradní sud je vhodný na vodu i na potraviny (např. kvas).


VÝŠKA (mm) - 492x8MATERIÁL - PE HMOTNOSŤ (kg) - č. Sťahovací kruh je pozinkovaný. Levný prodej použitých i nových plast. IBC kontejnerů, barelů, nádrží, kádí, dílů.


Nakupujte online na Kwesto. Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej . Nabídka univerzálních sudů na vodu od značky PENTA.

U nás najdete plastové sudy se šroubovacím víkem o objemu 5l, 10l, 20l, 30l, 40l, 50l a 65l.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky