piatok 16. januára 2015

Tefal sm 155233

Sendvičovač, Nepriľnavý povrch, Maximálny výkon: 7W, Ľahko sa uskladňuje: zvislá poloha a úložný. Snadnému uskladnění přispívá i prostor pro uložení přívodní šňůry. Ultracompact inox TEFAL : Snadné čištění.


Sendvičovače či toastovače patří mezi jednoduché přístroje na přípravu rychlého jídla doma i na cesty. Testovali jsme, zda jsou toasty dobře .

Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kč s DPH 5Kč bez DPH Recyklační poplatek Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu.


W dosky s nepriľnavým povrchom sendvičové dosky s krájacím systémom (trojuholníky) automatický termostat kontrolné svetlá: červené . W,kvalitní nepřilnavý povrch plátů, 4x trojúhelník,světelné indikátory. Black Friday akár kedvezménnyel, amíg a készlet tart! Počas prevádzky má sendvičovač bezpečne .

Na jeho pevných a nepřilnavých plátech jí vykouzlíte během chvilky. Sendviče představují výbornou volbu do každé rodiny. Můžete si je totiž naplnit, čímkoliv se vám zamane. Nájdite ten správny obchod a. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Na servereche Heureka si napriek tomu recenzie a skúsenosti s týmto . Pevné pláty vynikají kvalitním nepřilnavým povrchem. Hasonlítsa össze az árakat!


A type sandwich Power 7W Number of section Number of products Housing material steel Factory waranty years (three) days from the purchase. Farba: čierna, nerezová Čítať ďalej. Electrocasnicele potrivite tie.


Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Opiekacz do kanapek marki Tefal , o mocy 7W, w kolorze czarno-srebrnym. Urządzenie posiada lampki .

Free delivery and returns on eligible orders. Ultra compact pentru o depozitare facila. Depozitarea cablului indicatori luminosi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky