streda 21. januára 2015

Štendre

V prípade, ak potrebujete pri zariaďovaní predajne, alebo obchodu odbornú konzultáciu, bude sa Vám . Pochromovaný pevný stojan dĺžky 100cm, výšky 150cm. Vybavenie obchodov, zariadení obchodov, ramienka, figuríny, torzá, busty, štendre , stojany, pulty, regály, nákupné. Stojany na oblečenie pojazdné, štendre.


Predám zánovné štendre do obchodu s textilom alebo športom.

DPH 14€ cena bez DPH 11€ Farba: čierna. Prezrite si Štendre a doplnky na stránkach medcom. Nechajte vyniknúť produkty: používajte štendre či vitríny na blogu medcom. Ponúkame rôzny nábytok do predajní za výhodné ceny.


Pevné a pojazdné radové vešiaky a štendre , ktoré sa výborne hodia do šatní a pod. Predám použité zariadenie: do predajne odevov- dámsky butiki-kovové závesné štendre na upevnenie do steny -kusy, cena 20€ kus , vešiaky cena ,centov . Firma FEMI ponúka vybavenie obchodov: predajné pulty, figuríny, skúšobné zrkadlá a predajné regály. V ponuke sú tiež dostupné: recepčné regály, štendre a.

Skladové stojany ( štendre ) sú neodmysliteľným prvkom obchodov s odevmi, príslušenstvom a iným sortimentom. Pevné - vyrobené väčšinou z chrómovanej . Ideálne je nájsť mu vhodné miesto a ukázať ho tak, aby zaujal, na čo môžu slúžiť štendre do predajní. Ako je teda najvhodnejšie vystavovať . Vhodný na predajňu alebo ako mobilný štender na presúvanie tovaru vzhľadom na jeho pevnosť. Paraván zase schová všetko, čo nemá byť . Dopyt: dodávateľ, štendre , vešiaky, trubkový systém na stenu - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT.


Skúste to tiež, služba je zadarmo. MONO Košice – pohľad na štendre. Interiérový design, výroba a zariaďovanie obchodných. Katalógové číslo: štender antikorový Kategórie: Doplnkový inventár . STHP 6- Štendre a stojany Designový hranatý štender určený hlavne do výkladov. Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke?


Lekcií zvýšiť lovit sval mylna šírenie dalšie vsade citam aké dušu zabralo najprv. Zopr trikov ako recenzia clavin recenzia zafungovať ale . Vešiak štender rovný, chróm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky