piatok 9. januára 2015

Sövényvágó

Gyártó: Hecht Modell: 6Leírás: A nagyon könnyű elektromos sövényvágó súlya mindössze kg. Az 5W teljesítményű motor megbízhatóan hajtja meg az . Rendeljen az eMAG webáruházból! Ezek az előnyök lehetővé teszik a sövények függőleges felületeinek,.


Akkumulátoros, benzines, elektromos sövényvágók a MALL.

Akciós, raktáron lévő termékek házhozszállítással. Megbízható kerti kisgépek minden kerti munkához, válasszon Praktikusan! Szüksége van a sövényeinek rendszeres karbantartására, vagy az élősövények alakítása kreatív és szórakoztató . Sövényvágók és magassági ágvágók.


Magyarország, kínál-kiadó: 4hirdetés - sövényvágó. BlackDecker elektromos sövényvágó 450W cm. Teleszkópos sövényvágó ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Tulajdonságok: A teleszkópos sövényvágó kiválóan alkalmazható a sövény felső részeinek levágásához, miközben a munka biztonságát is nagymértékben .

A Makita UH201DZ sövényvágó gumírozott markolattal és túlterhelést és akku lemerülést jelző lámpával felszerelt kerti gép. Alkosd meg a tökéletesen kinéző sövényt. A GARDENA különböző méretű és teljesítményű sövényvágókat kínál. Kétféle töltőkészülék kapható a sövényvágó géphez: standard (AL 100), és gyorstöltő (AL 300).


Az AL 1töltési ideje kb. Akkus fúró, egyéb akkumulátoros és vezetékes szerszámok. A Husqvarna 122HDhalk működésű és könnyű sövényvágó , házikerti használatra, olyan funkciókkal, melyek megkönnyítik a munkavégzést, pl.


A HLA ergonómiája és jó egyensúla mindenkit meggyőz. Fordulatszáma terhelés alatt is állandó . Ezen tulajdonságok mellé társul a rezgéscsillapítás, a könnyű indítás, illetve a sövényvágó könnyű súlya, mely lehetővé teszi a kényelmesebb, könnyebb . Aktuális Magassági sövényvágó ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Makita sövényvágó gépek, és egyéb Makita szerszámgép vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Könnyű, praktikus és dönthető akkumulátoros magassági sövényvágó Nagy működési tartomány, akár m magasságban is végezhető munka az extra hosszú .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky