pondelok 19. januára 2015

Zberná nádoba na daždovú vodu

Vďaka jímkám na dažďovú vodu ušetríte náklady na úžitkovú vodu pre zalievanie , splachovanie, pranie a pod! Finančne i ekologicky výhodné riešenie. Zachytávajte dažďovú vodu pomocou podzemných nádrží GRAF. Popis a montáž systému pre zber dažďovej vody Professional pre dom a záhradu.


Sud na dažďovú vodu s objemom 360L. Kvalitné Plastové samonosné - nádrže na vodu ,žumpy,vodomerné šachty.

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Plastové zásobníky na pitnú vodu a kvapaliny, plastová nádrž na vodu.


Nádrže na zachytávanie dažďovej vody Hobby. Rotačný plast ľahko využiteľný v záhrade - ako nádoba na dažďovú vodu odtekajúcu zo striech. Nadzemná nádrž na zber a ďalšie využitie dažďovej vody.


Plastová nádrž na dažďovú vodu s poklopom a kohútikom Sud 120L Rozmery: priemer 55cm, výška 74cm, objem 120L. Dažďovou vodou môžete zalievať záhradu, ale aj prať bielizeň a splachovať. Veľkosť zbernej nádoby je vhodné odvodiť od úhrnu zrážok v danej lokalite a .

Plastové dekoračné nádrže na dažďovú vodu odolné proti počasiu, UV žiareniu, vetru, zime i mrazu. Ideálny doplnok do každej záhrady. Nádrž na dažďovú vodu v tvare rustikálneho dreveného sudu. Terranova - nástenná nádrž na zber dažďovej vody so vzhľadom vzhľad omietky.


Dekoratívna nádrž na dažďovú vodu s integrovaným kvetináčom pre stredomororskú záhradu. Nádoby na komunálny a triedený odpad Nádoby na bio odpad Nádoby na. Ta cena je velmi vysoka vzhladom nato ze 3ks IBC kontajnera vyjdu dokopy na 1eur a mas tiez kubiky vody ,hadickami v hornej casti by sa. Nádoba na dažďovú vodu ako estetický solitérZdroj: ebay. Dekoratívne plastové nádrže na dažďovú vodu pre zhromažďovanie dažďovej vody zo striech rodinných domov a podzemné nádrže na . Betónové nádrže na dažďovú vodu sa používajú ako zásobníky vody.


Tento objem prekonáva už naša najmenšia zberná nádrž s objemom . Môžu byť rôzneho tvaru (priemeru a výšky). Zberné nádrže sa môžu využívať ako žumpy, zberné nádoby na dažďovú a pitnú vodu , prečerpávacie a vodomerné .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky