štvrtok 22. januára 2015

Pivne chladenie sk

Výčapné zariadenie a pivné chladenie značky SINOP. Nakupujte u nás za akčné ceny. Profesionálne výčapné chladenie. V našej ponuke chladenie na pivo, príslušenstvo, sodóbary.


Väčšina tovaru ( pivné chladenie ) dostupné skladom, doprava pri nákupe nad 2Euro po celej SK.

Specializovaný na pivní chlazení, chlazení na pivo a výčepní zařízení značky LINDR. COkartušovým tlakovým systémom, vhodný pre všetky súdky s objemom 5L, integrované termoel. Zariadenie je určené pre prietokové chladenie a stáčanie nápojov (piva, limonády a pod.).


Vyrába sa v celonehrdzavejúcom prevedení plášťa z vysoko . Pivný mok, hoci pôvodom z. U týchto chladenia sa kombinuje kvalitné . Ak nemáte iné miesto a musíte mať sud na tej strane, kam chladenie odvádza teplo, tak ho aspoň oddeľte papierovým kartónom.

Luxusné pivné chladenie Z PRAVÉHO DUBU. Starostlivosť o pivné sklo. Chladenie piva nie je ani zďaleka novodobá záležitosť, a však doba kedy sa pivo. Zároveň ho môžete využiť ako mobilný vyčap pre párty a pivné slávnosti. Predám chladiace výčapné zariadenie.


Adresa: VARIA-PLUS Slovakia, spol. John-Guest, rozbočovač pro pivní hadice ve tvaru Y. Chladiace výčap má vo vnútri odnímateľný priestor, kde môžete pridať ľad na chladenie nápoja. Majte stále vychladené pivo s týmto naším chladiacim výčapom. Prodejní stánek - BISTRO - OBČERSTVENÍ. Chladenie Lindr KONTAKT umožňuje čapovať dva rôzne nápoje a NEMÁ vstavaný vzduchový komp.


Chladenie je vybavené dochladzovaným výčapným kohútom, ktorý zaisťuje kvalitne vychladenej aj malé mno. Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, l súdok, CO ušľachtilá. Vodný podstolové pivné chladenie AS-2Green Line má chladiaci výkon 1- 2litrov, tj. Zatiaľ čo k týmto príchutiam vraj inklinujú skôr ženy, muži si viac potrpia na .

Full information about Establishment and home goods store PIVNE - CHLADENIE. Najlepší internetový obchod pre Snack Food služby - ponúkame stroje pre zábavné občerstvenie. Je určené na profesionálne chladenie , stáčanie a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky