streda 14. januára 2015

Zelmer zvc165ek

Hlučnosť pri vysávaní dosahuje dB. Tento extrémne ľahký a šikovný pomocník zatočí veľmi rýchlo s každou nečistotou. Zelmer ZVC 1EK je presne to čo hľadáte. Spotřebič při svém provozu.


Zobacz inne Odkurzacze, najtańsze i najlepsze oferty.

Akční rádius vysavače měří m. Prachový sáček má objem l. Náhradní - alternativní sáčky z netkané textilie pro vysavače Zelmer. V balení naleznete ks sáčků s modrou plastovou přírubou a jeden ks motorového . Kompaktní vysavač vytvořený pro vysávání malých prostor, vybavený elektronickým . Tento druh sáčků sáčky permanentní = sáčky pro opakované použití, je vhodný pro zde vypsané vysavače ZELMER - ZVC 1EK Elf a je osazený praktickým . Extra úsporný podlahový vysavač s hmotností pouze kg, energetická třída A, prachový sáček SafBag o objemu litru, elektronická regulace výkonu, . Media Expert – lider na rynku RTV i AGD.

Szeroki wybór produktów i najnowszych . Mimořádně lehký a příruční, snadno se přenáší i uschová. Třída čisticího výkonu pro koberce, F. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kup zelmer zvc165ek na Allegro - Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.


ZVC165EK Vacuum Cleaner pdf manual download. Ako darček som dostal poukážku na vôňu do . Odkurzacz o mocy silnika 7W, z filtrem Mikrofiltrem, elektroniczną regulacją mocy, pojemnością worka na kurz 2. Ideális kis helyek takarítására. Ten wyposażony w podstawowe funkcje kompaktowy odkurzacz, . Sprawdź - najczęściej to właśnie . Shop with confidence on eBay!


Hergestellt aus synthetischen . Materiál: filtračná netkaná textília. Počet filtračných vrstiev: 5.

Kupuj bezpiecznie produkty z kategorii Części zamienne w atrakcyjnych cenach. Poznaj szczegóły, przeczytaj opinie użytkowników i zamów ten produkt już teraz!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky