pondelok 26. januára 2015

Tlakový hrniec 7l

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Hrniec je ľahký a jedlo sa v ňom nepripáli. Vďaka tlaku v hrnci, ktorý sa v ňom vyvinie môžete ušetriť až.


Tlakový hrnec nerez, objem 7l , pákový uzávěr, ventily.

Praktický tlakový hrniec s dvomi ušami a objemom až litrov vám pomôže navariť jedlo rýchlejšie a úspornejšie ako bežné hrnce. Taliansky tlakový hrniec na každodenné použitie a úsporu energie pri varení. Je vybavený masívnymi úchytkami, ktoré nepália a extra silným sendvičovým . Víko tlakového hrnce obsahuje . Banquet Allegro Matte 7l.


Nie je to žiadna veda, moderné tlakáče môžete ovládať. Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7.

Medzi synonymá charakterizujúce tlakové hrnce patrí najmä účinnosť či rýchlosť odvedenej práce. Nerezový tlakový hrnec 7L s pákovým uzávěrem, ventily, sendvičové dno, síla materiálu 6mm. Kúpa tlakového hrnca nie je vôbec lacná . Z kvalitního materiálu se dvěma ventily pro únik páry. Vaření v tlakovém hrnci s sebou přináší řadu výhod: je šetrné k potravinám a tím zdravější, šetří váš čas i spotřebovanou. Dizajnový tlakový hrniec so sendvičových dnom je určený pre všetky typy sporákov vrátane indukčného.


Popis a parametre produktu. Sedmilitrový tlakový hrnec Allegro pro snadné a rychlé vaření. Třívrstvé zabroušené dno. Osobní odběr na pobočkách. Kup teď 5Kč s dopravou 6Kč.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Snadná manipulace otevření víka jednou rukou. Využitím regulace tlaku . Hrnec se jednoduše zavírá pomocí pákového mechanismu.

Italský tlakový hrnec pro každodenní užití a úsporu energie při vaření.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky