štvrtok 8. januára 2015

Ručný mixér philips

RUČNÝ MIXÉR Silné a efektívne šľahanie na jemné koláče - až o 25. Tento mixér Philips s výkonným 3W motorom vám bez námahy poskytne . Tento ručný mixér Philips predstavuje spojenie 700-wattového výkonu s technológiou ProMix a viacstupňovým nastavením rýchlosti, vďaka ktorému je varenie . Mixér disponojue výkonným 300W . Vďaka výkonnému 4W motoru, rýchlostiam a rozmanitým . S ním bude hračkou vypracovanie aj toho najtuhšieho cesta.

S výkonným 3W motorom máte dokonale. Navíc umožňuje nastavení 5 . Ručný mixér nahradí klasické kuchynské roboty, ak často spracovávate. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Osobní odběr na pobočkách. SITA) - Elektrický kuchynský ručný mixér Philips Cucina s prídavným zariadením pre šľahanie s miesičom vyrobený . Zakaždým vynikajúce výsledky pri varení. Výkonný a jednoducho použiteľný.


Až o rýchlejšie výsledky.

PHILIPS SCF8AVENT je kombinácia parného hrnca a mixérom. Velmi ľahko pripravíte zdravé domáce jedlo pre svoje ratolesti. Najskôr pripravte v pare ovocie. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Už ste videli novinky v sekcii malé domáce elektrospotrebiče v BigBuy? Nerezové šľahače a miesiace háky na cesto.


Rychlé a snadné mixování nebo sekání? Tyčové mixéry Philips mají dostatečný výkon pro mixování, šlehání, mačkání, sekání a dokonce porcování potravin na . Kovový ponorný nástavec k ponorným mixérom Philips. Umožní vám urobiť si dobrú. Náhradné diely a príslušenstvo - Philips. Hľadať v tejto kategórií:.


Kuchynské roboty, mixéry a mlynčeky. Hledáte ponorny mixer philips ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Ručné mixéry od výrobce PHILIPS , dostupné so zľavou v najväčších slovenských internetových obchodoch. Zoznam produktov s najvyššími zľavami.


Testovali sme tyčové mixéry.

Funkcie: mixovanie, šľahanie, sekanie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky