štvrtok 8. januára 2015

Chladnička 100 l

Jednodverové chladničky sú vhodné do malých domácností, garzoniek, hotelov, alebo na. Ponúka celkový objem 2l , vlastní poličiek pre prehľadné uloženie. Ukážeme kde môžete malé chladničky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


Hyundai HYURSC050WWVaše známka: 1 (Perfektní) (1). Chladničky za bezkonkurenčnú cenu.

Kapacita celkom, l , 1l , 1l , 29. Orientačné naskladnenie 28. Další přednosti: skleněné police s bílým . V úsporné energetické třídě A. Monoklimatická lednice v . Preložiť slovo „ chladnička o obsahu 100l “ zo slovenčiny do ruštiny. Energetická třída Čistá kapacita chladničky l , Hlučnost dB.


Kategória pre zdravotnícke alebo laboratórne chladničky.

MINIBOX 100WHITN -Chladiaci box. Lednice s objemem do 1l. RS 4pre monitoring teplot obsah chl. Profesionální chladnička s presklenými dverami vhodná pre gastronómiu a obchod. Voľne stojace chladničky a ledničky sú ideálne do každej domácnosti.


L ´ Artisan Parfumeur La Chasse aux Papillons Extreme 1ml parfumovaná voda . NoFrost Plus odstraňuje ľad z mrazničky a vnútri chladničky bráni vysychaniu potravín. Naše jednodveřové chladničky poskytují veškerý komfort pro snadné umístění a. Predám kombinovanú chladničku THOMSON CALEX farba biela dverová 2l chladnička , 1l mrazák, kompresor, 3x šuplík v mrazničke, sklenené police. Klimatická trieda, SN-N-ST-T. Nebol nájdený žiaden tovar v kategórii chladničky , mrazničky.


Vestavná jednodvéřová kombi. Mezi její přednosti patří . Výběr lednice je ovlivněn nejen designem, ale především funkcemi a technickými vlastnostmi. Priehradka multiBox - miesto pre zvláštne veci vo vašej chladničke. Zaměřte se proto na parametry, jako je spotřeba, užitný objem .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky