pondelok 19. januára 2015

Hrnce na indukciu tefal

Na vaše každodenné varenie vám spoločnosť Tefal prináša kompletnú súpravu hrncov a panvíc, ktoré uspokoja všetky vaše požiadavky. Sada riadu Tefal Uno A701SC84: Vysoko kvalitná sada hrncov rôznych veľkostí. Tefal Elementary H054S5sada kusov obsahuje hrnce a panvice z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Odolné, silné trojvrstvové dno Induction . Použiteľný zdroj ohrevu: Plyn, Elektrina, Sklokeramika, Indukcia.


Sada tří plastových vík na hrnce Tefal Ingenio.

Pro snadné a rychlé uskladnění uvařených pokrmů. Nájdete tu rajnicu, vysoký hrniec a rôzne veľkosti menších hrncov so silným trojvrstvovým. Kvalitný riad TEFAL A75SCmôžete využívať multifunkčne, dokonca aj na pečenie v rúre do teploty 1stupňov C. Vhodný na indukciu : Áno. Tie najlepšie hrnce a panvice Tefal nakupujte online u odborníkov a využite naše.


Tefal A705SCDuetto sada hrncov (10ks). Vyberte si Hrnce podľa vašich požiadaviek. My mame indukcnu takze aj hrnce musime kupovat na indukciu. Neviem ako to je teraz ale pred tromi rokmi Tefal nemal hrnce ani panvice na .

Indukcia je čím ďalej populárnejšia vďaka svojej úspornosti, bezpečnosti a rýchlosti . S hrncom môžete variť na plyne, sklokeramike, elektrike aj indukcii. Sada hrncov nerez Tefal 10d A 701SC84. Hrniec značky Tefal s objemom l od Jamieho Olivera. Multifunkčný hrniec ECG s deviatimi programami prípravy jedla. Zbierajte nálepky a získajte zľavu až na výrobky Tefal.


Tlakový hrniec ClipsoMinut´ Force. Sada je vhodná pre všetky typy sporákov vrátane indukcie. Na vnútornej stene hrncov sa nachádza hladinové značky. Tefal z radu Modulo XL - s. Súprava obsahuje: hrniec vysoký 9l, . Riad aj povrchy Tefal sú úplne bezpečné,.


Kvalitný nerezový riad pre profesionálne a domáce kuchyne, panvice všetkých veľkostí aj obľúbené a mimoriadne bezpečné tlakové hrnce zo špičkových . Panvica Wok Tefal TalentPro má výnimočne silné indukčné dno s diskom z nerezovej ocele. To zaručuje perfektný rozvod tepla, odolnosť proti deformáciám a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky