piatok 9. januára 2015

Fialova deka

Absolútna novinka v našej ponuke. Krásná deka Kost je ve fialové barvě se světlejším bílým vzorem ve tvaru kostiček. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jednofarebné, vzorované aj deky s kožušinou.


Deka zahřeje nejen vás nebo . Nakupujte online alebo v predajniach JYSK.

Hebká hrejivá deka zo 1 polyesteru v rozmere 150x200cm. Oboustranná deka Ovečka fialová - Oboustranná fialová deka Ovečka vás díky jemnému mikrovláknu skutečně zahřeje. Príjemná deka vás zahreje a oživí aj vašu posteľ alebo sedačku.


Obojstranná deka Ovečka fialová - ako ovčia vlnajemná na dotykhebučké mikrovláknokvalitné farbykvalita sleepwellobojstranné prevedenieDeka, ktorá nielen . Flanelová deka extra jemná, hrubá a príjemná na dotyk. Je príjemná a hrejivá a stane sa Vaším najmilším spoločníkom počas . Veľmi mäkká bambusová deka príjemná na dotyk. Bambus je prírodné vlákno ktoré nie je chemicky upravované preto zaručuje antialergické a antibakteriálne .

Fialová deka z mikroflanelu vás prekvapí svojou hebkosťou. DEKA MIKROPLYŠ - tmavě fialová , 150x200cm, jemná a hřejivá deka z hebkého mikrovlákna, která je mazlivá, jako plyšový medvídek. Táto mäkká a jemná deka Vám ponúka luxus a komfort. Zabezpečí Vám teplo a pohodlie pri sledovaní televízie a zároveň Vám skrášli domov čí už ako.


Inzerát Měkoučká deka fialová v okrese Hlavní město Praha, cena 60Kč, od gagarin1na Sbazar. Popis: Prodám světle fialovou deku , slabší, ale krásně. Tuto hebkou deku z mikrovlákna si zamilujete na první dotek, je lehká, nadýchaná a úžasně hřejivá. Lze využít jako ideální společník pro . Luxusní deka s hustým vlasem, hřejivá a sametová na omak.


Pastelová barva zajistí, že deka bude jedinečným doplňkem vašeho domova a nepostradatelným. Deku můžete použít do kočárku, postýlky i autosedačky. Je vhodná od podzimu do jara.


Super měkká deka v plyšovém provedení je ideální k zamuchlání u televize či v křesle s knížkou. Příjemné na dotek, v atraktivním .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky