štvrtok 22. januára 2015

Komoda na topanky

Tento materiál je odolný voči poškrabaniu, odretiu i chemikáliám. Skrinka obsahuje dve zásuvky v. Nízke aj vysoké botníky s vyklápacími poličkami na obuv. Jednoduché stojany na topánky do chodby.


Vašej domácnosti novú energiu. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek.

Krásna čalúnená lavička so štyrmi otvorenými poličkami na topánky slúži zároveň aj ako botník. Korpus skrinky je v bielej farbe. Dostupné sú aj ďalšie farby.


Už vás viac nebavia večne rozhádzané topánky priamo pri vchodových dverách do vašej domácnosti? Botníky a skrinky na topánky. Komody a skrinky na topánky obuv , široká ponuka od slovenských a zahraničných výrobcov za rozumné ceny.


Internetový obchod on-line pohodlný nákup s . Máte veľa topánok a nemáte ich kam dať? Vyberte si zo závesných alebo výklopných botníkov, či lavíc.

Veľké aj malé skrinky na obuv z predajní a eshopu kika si vaša predsieň zamiluje. Komoda má univerzálny a odľahčený vzhľad. Ponúka dostatok odkladacieho . Vďaka vzhľadným botníkům od Asko. V ponuke desiatky rôznych . Prevedenie Caffe Latte Vyrobené v Taliansku. Na nic nečekejte a obujte se do zařizování . Vhodný variant do menších predsiení.


Moderná policová komoda na topánky. SKRINKA NA OBUV GENTOFTE platné do: 6. Európsky dizajn a neopakovateľný vzhľad. Nábytok má dve úrovne s dvojradovými držiakmi na obuv .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky