streda 14. januára 2015

Porucha pracky

E– množstvo bielizne vloženej do práčky prekračuje normu. AE – práčka signalizuje poruchu v systéme automatického vypnutia. Po vybalení sa presvedčte, či nie je práčka poškodená. Ak porucha práčky pretrváva, zavolajte servis.


Dnes sa mi totiž pokazila, no pasa. Vykonajte reset práčky jej vypnutím a zapnutím.

Ak sa porucha nedá opraviť, obráťte sa na náš zákaznícky servis a dohodnite si servisnú návštevu. Pračka Indesit hlásí na displeji poruchu H20. Práčky sú vybavené mnohými užitočnými funkciami, medzi ktoré patrí aj možnosť samodiagnostiky porúch.


Problém je, že nie všetkým kódom v rýchlosti . Tieto opravy zvládnete aj bez odborníka! Než zavoláte opravára, skúste problém zvládnuť sami. Práčka sa nepodarilo naplniť vodou.


Chyba Fznamená poruchu na zámku dverí.

Podívejte se, co odborník doporučil . Moja práčka sa asi zbláznila, plní vodu až po okraj aj napriek programu polovičná dávka, nejde . Ako vymeniť ložiská práčky Gorenje SensoCare (17. 18). Táto chyba sa môže zobraziť po stlačení tlačidla, keď sú dvierka práčky ešte otvorená.


Voda sa preplňuje kvôli poruche vodného senzora. Unsubscribe from as345ist? E2 E2 Čerpadlo odvodnění z pračky. Moderné práčky – skutočne ju nájdeme v každej rodine. Ak nefunguje ani iný spotrebič, ide pravdepodobne o poruchu elektrickej inštalácie.


Kontaktujte vášho miestneho elektrikára pre rady a pomoc s opravou . Tato pračka je určena výhradně k praní prádla vhodného pro praní. Při používání pračky dodržujte pokyny uvedené v. Error code alebo chybový kód práčiek sa môže líšiť podľa modelov, ale napíšem tu najbežnejšie, najčastejšie poruchy na Whirlpool práčky. Ak chcete začať, zistite, čo spôsobilo, že váš asistent prestane pracovať, a potom opravte poruchu. Chybový kód 5s práčky Samsung . Vyberte typ poruchy : Naspäť.


Nedostatočný Výsledok Prania. Ak práčku pripojíte k prívodu teplej vody, môže sa znížiť účinnosť prania.

Naše práčky s vrchným a predným plnením sú navrhnuté na pripojenie prívodu . Závady, poruchy , defekty způsobené špatnou péčí o pračku a myčku - skvrny na nádobí, nejde spustit, vadný programátor, nenapouští vodu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky