streda 21. januára 2015

Lavazza šálky na kávu

Určené pre prípravu kávy Cappuccino. Veľkosť šálky je dôležitá pre uchovanie vône a . Hrubostenné espresso, lungo, cappuccino a big cappuccino šálky Lavazza. Kompletné zariadenie vašej gastro prevádzky sortimentom Lavazza.


Hrnky a šálky značky Lavazza.

Lavazza šálek s podšálkem pro Espresso Lungo ml. Silnostěnný šálek pro přípravu kávy Ristretto. Predajná doba: útorok - piatok 13:- 17:hod.


LAVAZZA šálka s podšálkou 1ml – Skladom. Corsini Šálka Cappuccino – Skladom. Originál šálka 120ml určená na kávu lungo. Vám umožní vychutnat si šálek dokonalé kávy Lavazza. Tonino Lamborghini šálka cappuccino 2l .

Viac ako 120-ročná tradícia praženia kávy zaručuje, že vo Vašej šálke odhalíte tajomstvo tej najlahodnejšej chuti. Kategorie, Šálky na kávu. Darujeme šálky na kávu s podšálky.


Je možné objednat také celé originální balení . Velikosti šálků - espresso a cuppucino včetně . Tuto kávu si u nás zatím objednává jen málokdo, v Itálii pijí ristretto několikrát. Pro italské espresso se doporučuje používat porcelánové šálky kónického tvaru,. Kávové šálky - porcelánové sety, šálky a sklenice na kávu.


Specializovaný internetový obchod s. Správně zvolená velikost šálku je důležitá pro uchování vůně a teploty kávy. V čem tkví tajemství jejich osobité a plné chuti? Prvýkrát si môžete dopriať vždy rovnako skvelé čerstvé espresso vždy s úžasnou arómou.


Ponúkame vám možnosť jednoduchej prípravy . Vo vrecku mal lír, ale v hlave množstvo snov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky