piatok 16. januára 2015

Varič var 2

Univerzálny plynový varič nielen pre milovníkov turistiky. Tento ľahký, výkonný a rozmerovo zanedbateľný pomocník je na prípravu pokrmov v prírode skrátka . Vařič zajišťuje plošný ohřev. Turistický vařič VAR Někdy se stane zázrak a podaří se stvořit něco zcela nadčasového. Z pohledu parametrů, které jsou u vařiče VAR spíše podhodnoceny, .

Ste vášnivým turistom a stále vám chýba kvalitný varič ? Ak áno, tak práve pre vás je tu plynový VAR 2. Ide o dokonalého pomocníka, ktorý má vysoký výkon pri . Všechny informace o produktu VAR vařič , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze VAR vařič. Každoročne sa osvedčuje pri . Turistický plynový varič určený na víkendové pobyty v prírode, cyklovýlety, ale aj na výkonostnú vysokohorskú turistiku a horolezectvo. Legenda mezi českými vařiči. To je lehký a spolehlivý vařič Var 2.

Plynový vařič VAR Provoz vařiče je zajištěn použitím propan - butanových kartuší. Aby bylo možné použít Závětří, je nutné používat kartuše značky. Jste vášnivým turistou a stále vám chybí kvalitní vařič ? Pokud ano, tak právě pro vás je zde plynový VAR 2. Jedná se o dokonalého pomocníka, který má vysoký . VAR - vařič klasický vařič který nikdy nezklame. VAR vařič - protože vařič VAR má minimální váhu (1g) a vysoký výkon při zanedbatelných rozměrech. Též snadná obsluha, bleskové zprovoznění, . Litr vody se uvede do varu za min.


Jíst potřebujeme všichni a všichni také potřebujeme na něčem vařit. Potom, co jsem začal častěji jezdit na hory, mě už přestalo bavit . Už delší dobu uvažuju o investici do ČESKÉHO vařiče VAR2. Jenže prý ted bylo na Nově :ú ,že nějakým táborníkům na výlete vybuchla plynová kartuš.


Má nízkou váhu (1g) a vysoký výkon při . Malý,skladný a výkonný plynový vařič od české firmy VAR. Tento vařič je nástupcem legendárního vařiče VAR 1.

Redukce pro připojení vařiče VAR na bombu Meva kg.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky