štvrtok 29. januára 2015

Hizg 64121 sx

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Ovládanie s integrovaným zapaľovaním je . Plynová varná deska s hořákem WOK a litinovými rošty. Jednoduchý, ale veľmi sympatický vzhľad v nerezovo-čiernom prevedení sa hodí do .

Ovládání s integrovaným zapalováním v otočných knoflících je. Máte pocit, že vaší kuchyni něco chybí? Chcete, aby vaření bylo radostí namísto nutného zla? Spoločnosť Beko vytvorila vstavanú plynovú varnú dosku, ktorá sa stane ozdobou vašej kuchyne.


Na prvý pohľad vás zaujme. Nadčasové nerezové provedení. Elegantní design výrobku . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte .

Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Dizajn skrine: vstavaný, Typ varnej dosky: plyn, Typ horného povrchu: nerezová oceľ. Systém ovládania: otočné. Výška (cm) špeciálna výbava liatinové rošty technické . Ignition Type (Hob), Integrated Ignition.


Gas Safety Device ( Hob), Yes. Wok Adapter Type, Cast Iron. Farba Nerez Typ varnéh panelu. Zobacz inne Płyty gazowe do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Její povrch je z nerezu, který minimalizuje poškrábání a její údržba je velmi snadná.


DOPRAVA PO CELÉ ČR ZDARMA! Každá plynová varná deska Beko vybavena pojistkou proti zhasnutí plamene, . Pravý zadní hořák: kW. Redakcia portálu nakupnyporadca.


Páčil sa Vám tento článok?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky