štvrtok 15. januára 2015

Úložný box na kolieskach

Plastový box na kolieskach obsah 42l. Tento praktický úložný box na kolieskach nájde uplatnenie v každom detskej izbičke. Má praktické veko a bočné úchyty . KIS Omnibox XL zelený l na kolieskach - Úložný box.


Krémový úložný box v ratanovom dizajne je praktický a funkčný doplnok a má objem litrov.

CURVER Multiboxx s kolieskami transparentný l. Uložný box TOPSTORE s vekom. XL na kolieskach , rozmery: 55x35x35cm. Tento box je ideálny pre rýchle a efektívne upratanie . Multifunkčné úložné drevené boxy slúžiace na úschovu učebných pomôcok a hračiek. Vyrobené z laminovanej dosky.


FROZEN Odkladacie boxy modrá.

INFINITY Odkladacie boxy sivá. Lego úložný box je perfektní úložiště pro dětské pokoje, box ve tvaru lego kostky je velmi praktický. Boxy jsou vyrobeny tak, aby stejně jako malé kousky lega, . Box na kolieskach s odnímateľným vekom z odolného plastu s praktickým využitím v celom byte. Chráni uložené veci pred nečistotami a prachom. Lotti Je to jedno zo základných vybaveni detskej izby, zaisťuje poriadok, povzbudí deti, aby si upratovali svoje veci a učí ich . Vybaviť a zariadiť detskú izbičku je veľmi dôležité, deti by v nej mali mať všetko, čo potrebujú.


Skrine, postieľku, hračky, poličky a . Vyberte si zo širokej ponuky oblečenia na blancheporte. Praktický úložný box na kolieskach je úplne nepostrádateľným doplnkom do každej detskej izby. Je dostatočne veľký a zmestí sa tam veľa hračiek, či už pojde o . Kaiserhoff Úložný box pojazdný 100l. Veci sú chránené proti moliam a iným škodcom, keď sa. CURVER - Dekoratívny úložný box - L - NEW YORK.


Balenie obsahuje 1ks Úložný - skladovací box s kolieskami a vekom 20l ulozny box na hracky, skladovaci box na hracky, plastovy ulozny box s vekom, plastovy . Dostupnosť: SKLADOM u Vás už do dní.

Riešením pre Vás sú úložné boxy na kolieskach z dubového dreva. Drevený box v retro vzhľade vybavený kolieskami je flexibilný a dispnuje . Vďaka univerzálnemu vzhľadu sa stanú zaujímavou a hlavne .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky