utorok 13. januára 2015

Prestieranie pod taniere

Kvalitné prestieranie dodá vášmu stolovaniu štýl a súčasne ochráni váš nábytok pred znečistením a škrabancami. Vyberte si z desiatok farebných prevedení. Plastové i korkové PRESTIERANIE Vetro-plus s rôznymi farebnými dekormi rozžiari každý jedálenský stôl.


Oba typy prestierania sú veľmi praktické na údržbu a . V našej ponuke nechýba ani prestieranie pod taniere v rôznych tvaroch, farbách či špecifických témach.

Pozrite si štýlové výrobky a dodajte vášmu stolovaniu . Látkové, plastové alebo sieťkové prestierania pod taniere. Jednofarebné alebo s vytlačeným vzorom. Nakupujte online alebo v predajniach JYSK.


Vdýchnite život vášmu jedálenskému stolu. Naše prestierania , podložky, obrusy a behúne na stôl vytvoria tu správnu atmosféru. Textílie do jedálne pre radosť.


Vhodné na slávnostné príležitosti, aj bežný deň.

Collini stolové prestieranie čier. Sada dvoch okrúhlych prestieraní na váš stôl. Kombinácia krémovo-béžovej farby ako napodobenina prútia pekne vynikne pri každom . Príslušenstvo do kuchýň a jedální.


Ria hrnce, servisy, príbory. Hojdačky, stoly, stoličky. Ponúkame Vám kuchynské a jedálenské prestieranie , vďaka ktorému Váš stôl už nebude pôsobiť všedne a fádne, ale pridá mu na estetike a vkusnosti. Slamky a koktejlové dekorácie. Všetky produkty papierového prestierania.


Servítky rôznych rozmerov. Luxusné papierové prestieranie. Obrusy, obrusové rolky, gastro servítky, vreckovky, . Prestieranie štvorec 490mm.


Je možné použiť ako anglické prestieranie na holý stôl pod taniere. Korková podložka keramická. Preložiť slovo „ prestieranie “ zo slovenčiny do angličtiny.

Pri zariaďovaní svojej kuchyne alebo jedálne nezabudnite na prestieranie na stôl. V našom internetovom obchode si môžete vybrať z rôznych tvarov a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky