štvrtok 22. januára 2015

Soehnle page profi 67080

LCD displej funkce dovažování šetří . Digitální kuchyňské váhy v retro i moderním designu mají jako hlavní úkol přesně vážit. Pozitivní je, pokud je váha lehká a odolá i nečekaným pádům z . Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhou životnost. Large objects can hide the display during the weighing process - with the activated HOLD function this weight is visible even .

Profesionální kuchyňská váha Page Profi si vás svými schopnostmi jistě získá. Zváží lehké i těžké suroviny s přesností na gramy. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Super tenká DIGITÁLNA kuchynská váha v modernom minimalistickom dizajne vhodná tiež na váženie balíkov.


Velká a elegantní váha z bezpečnostního skla. Küchenwaage mit großer Wiegefläche und Tara, praktische Haushaltswaage mit Hold- . Soehnle Page Profi Digitalwaage für max. O nás Náš prodej Komentáře Přidat nás do oblíbených Kontakt Naše nabídka zboží Tablety a příslušenství Mobily a GPS Počítače a kancelář TV, video, audio .

Váha je vyrobená z bezpečnostného skla s extra . Shop with confidence on eBay! Digitální skleněná váha s velkou vážící plochou z bezpečnostního skla. Zobacz inne Wagi kuchenne, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Approfitta degli sconti e acquista online in pochi clic! SOEHNLE Page Profi - Toppreise. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Digital kitchen scale made of safety glass with extra large weighing platform. Sensor touch - a slight touch is sufficient to operate . TARA: ANO Maximální zatížení (kg): Mísa na vážení: NE Přesnost vážení (g): Výpočet nutričních hodnot: NE Typ baterie: AAA Počet baterií: Ukazatel . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen . Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Free delivery and returns on eligible orders.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky