utorok 6. januára 2015

Sušička ezidri

Sušičky ovoce, zeleniny, bylin, hub a květin. U sušičky FD-5Snackmaker nelze vypnout topné těleso. V režimu Low sušíte při teplotě 35–°C. AKCIA: Nákupom produktu získate zľavové kupóny v celkovej hodnote €. Sušička má tři elektronicky řízené režimy sušení.


Viac TU (platí do 9. 9. alebo do vypredania zásob)!

EziDri FD50 ktorá umožňuje rýchlejšie a rovnomerné sušenie ovocia, zeleniny, bylín, húb a kvetín. Díky třem teplotním režimům se používá navíc i na sušení bylin a . C, príkon: 5W, kapacita sita: 0 . Sušení je nejlevnější a nejzdravější způsob konzervace. Hledáte sušička ovoce ezidri fd-5snackmaker?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Heureka - overené zákazníkmi Qudal - č. Novozélandská sušička Ezidri suší rozmanitě a otevře vám nové možnosti při vaření. Splňuje požadavky na populární zdravou stravu.

EZIDRI FD5Suší ovocie, zeleninu, byliny a huby ako aj netradičné ovocie a zeleninu (jahody, paradajky, cuketu). Slevy, akce a výprodeje značky Ezidri. Akční nabídky na téma sušička najdete na Skrz.


Díky dokonalé konstrukci sušičky EziDri : - kvalitně suší ovoce, zeleninu, byliny a houby - zachovávají maximální . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Otáčející se sušící pláty: NE Počet sušících plátů: 5. Osobní odběr na pobočkách. Provedení výrobku: bílá barva. Moderné elektrické sušičky domu sú vynikajúcim spôsobom, ako šetriť čas a pripraviť užitočné produkty pre celú rodinu.


Jedinečná sušička Ezidri Snackmaker . Sada sít na sušení ovoce Ezidri (2ks) - k sušičkám FD-50 Classic. Získáte tak zdravou pochoutku s obsahem vitamínů, minerálů a vlákniny, kterou oceníte . Elegantné poloprofesionálna novozélandská sušička ovocia, zeleniny, bylín, húb a kvetín, ktorá plne uspokojí náročných zákazníkov. V testech se umístila dobře sušička Ezidri , ale cena se mi zdá dost vysoká.


Máte prosím zkušenost s touto sušičkou, . TOPNÁ SPIRÁLA 600W do sušičky ovoce a zeleniny EziDri Snackmaker. V délka topné spirály: 230mm pracovní délka. Preskočiť na Ezidri FD 5- Ezidri FD-5Tento model Ezidri FD 5jde rozšířit až na sít, proto je výhodná pro ty, kteří chtějí sušit ve velkém.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky