streda 2. júla 2014

Varna platna

Dizajnovo veľmi zaujímavá a zároveň praktická a bezpečná varná doska , ktorej nechýbajú funkcie XpandZone, StayWarm a PowerBoost Supreme, ktorá . Okrem tradičných plynových alebo elektrických varných dosiek sa…. Varné dosky sú vhodné pre ľubovolné nakombinovanie so vstavanými rúrami. Varná doska vstavaná, sklokeramická, varné zóny s Hi-Light (x 2- okruhové), elektronické ovládanie, indikácia zvyškového tepla - segmentov, detská . W, Wok horák, termoelektrická poistka zhasnutia plameňa, integrované zapaľovanie v ovládacom gombíku, .

Jednoduchá plynová varná doska Mora v modernom nerezovom prevedení. Klasické rozloženie štyroch plynových horákov. Integrované zapaľovanie v . Varnú dosku vyberajte podľa dostupnej energie. Plynová varná doska ponúka rýchly ohrev, ľahkú reguláciu a okamžité zníženie teploty. Varná doska , Ovládanie je intuitívne v prednej časti dosky a trysky na propán bután sú súčasťou dodávky.


Je varná doska to, čo vaša kuchyňa potrebuje?

Ak sa práve snažíte zorientovať vo výbere, ale nemáte chuť študovať parametre, funkcie a porovnávať stovky . Pre varenie využijete varné zóny s rozpoznaním veľkosti hrnca vr. Poradíme vám, podľa čoho si vybrať varnú dosku presne podľa vašich potrieb. Sklokeramická vstavaná varná doska je určená na používanie v domácnosti. Na balenie výrobkov používame materiály nezaťažujúce . Inzerát platí do zmazania.


MORA VDP 6X Vstavaná plynová doska - plynové horáky s poistkami STOP GAS - Elektrické zapaľovanie horákov v gombíkoch - Dvojdielna varná mriežka . Varenie je obľúbenou aktivitou v kuchyni. Kuchynská linka sa nezaobíde bez varenej dosky. Na sporáky predávame sklokeramické, indukčné aj plynové varné.


Naše indukčné varné dosky nedokážu robiť zázraky, ale pracujú rýchlejšie ako bežné varné dosky. Indukčná varná doska Bosch môže priviesť litre vody do . Vyberte si indukčné varné dosky alebo plynové varné dosky. Meno, Poskytovateľ, Účel, Platnosť do, Typ.


Varná doska v okolí varnej nádoby je takmer studená, takže vykypený pokrm sa nemá ako pripáliť.

Stačí preto, ak povrch varnej dosky pretriete . Doska je vybavená termoelektrickou poistkou. Je výhodnejšia, efektívnejšia, šetrnejšia. Má v sebe zabudované viaceré aplikácie či systémy.


Platňa má plynové horáky s . Dotykové ovládanie so zvukovou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky