utorok 29. júla 2014

Frizzante vino

Definícia pojmu: Ako frizzante sa označuje perlivé víno , ktoré sa vyrába sekundárnou fermentáciou v tankoch, v ktorom je pretlak oxidu . Frizzante pochází z italštiny a česky znamená „jemně perlivé“. Charmantovou metodou, kdy se víno plní do lahví pod tlakem. Cílem je vyrobit osvěžující nenáročné víno s nižším obsahem . Freixenet Carta Nevada Semi Seco 3x2L, DO, Cava DO, šumivé víno.

Perlivé víno , mezinárodní označení je i Perlwein. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jemne sýtené víno biele vyrobené z odrody Müller Thurgau. Odporúčame podávať k dezertom a pečenej hydine. Máme frizzante , sekty i šampaňské.


Nižší obsah oxidu uhličitého podporuje ovocnou chuť a svěžest vína. Základem je vždy tiché odrůdové víno , které . Free delivery over £12 buy online now.

Sýtené perlivé víno biele, polosuché. Jemně perlivé víno s přívlastkem pozdní sběr. V této variantě frizzante se jedná o víno s lehkým perlením.


Prosecco je oblíbeným italským šumivým vínem. Díky nižšímu tlaku uvnitř lahve je víno uzavřeno. Růžová barva i svěží, ovocná vůně připomínají lesní jahody.


V chuti je ovocné, svěží, kulaté a lahodné. Menší podíl alkoholu, lehká . Nejlepší víno z daného ročníku, které zrálo rok v barrique sudech Seguin Moreau. Rivaner je perlivé frizzante víno , ktoré sme vyrobili z odrody Müller Thurgau doplnenej Muškátom moravským. Názov vznikol podľa hlavnej odrody Müller . Charakteristika: Je to jemne sýtene víno.


JJ Ostrožovič - Moslér - Frizzante. Ružové sýtené perlivé víno. Cena: €Pôvodná cena: €83.


Velkým hitem se v poslední době stává místo klasických sektů, jemně perlivé víno frizzante. O novém trendu informovala Martina Hrnčiříková z .

Toto mírně šumivé víno je vyrobeno z bílých hroznů, které rostou na italských svazích východních Alp. Jasně lesklá, svěží bílo zlatá barva a jemné bubliny. Dověděli jste se něco nového?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky