pondelok 21. júla 2014

Elektricka panvica na pizzu

Pokiaľ radi kupujete zmrazené . Ponúkame pestrú paletu elektrických panvíc značiek Bravo, Concept, ETA , Proffesor. Tento tovar spadá do kategórie A. Jedná sa o tovar, ktorý bol iba rozbalené, alebo vystavené na predajni. Tovar nebol používané a je naň poskytovaná záruka . Cena: €, Lokalita: Banská Bystrica.

ELEKTRICKÁ PIZZA PANVICA. Pred použitím si pozorne prečítajte návod na používanie. Prezri si u nás elektricka panvica a porovnaj ceny v 10. Na prípravu pokrmov typu pizze , grilovaných jedál, lievancov, miešaných vajec, šunky, smažených . Vitajte v mojom bazariku.


Vsetky vecicky su po mojom synovi,vo velmi dobrom stave. Veci zasielam az po pripisani penazi na ucet , cena je uvedena vzdy bez . Ideálny pre pizzu , ale aj na prípravu iných potravín, ako sú ryža, zeleniny a kurča.

Pizza panvica 42cm elektrická. Nepriľnavou vrstvou Ceracook. Dakujem za pomoc :) ako pisete je to varenie pokus a omyl :D ale pizzu v tom robi výbornu :D narozdiel od remosky . Táto univerzálna panvica uľahčuje a urýchľuje prípravu vašich obľúbených špecialít.


Dá sa na nej vyprážať, dusiť, grilovať. Navyše je vhodná na prípravu pizze , . Za každý budem vďačný a preto vopred ďakujem! Ideálna na varenie, smaženie, dusenie, zapekanie, pečenie pizze.


Elektrická panvica na pizzu Presto Pan keramickou povrchovou úpravou je vybavená 5-stupňovým termostat pre reguláciu teploty, odolným skleneným vekom, . Nerezové prevedenie, nerezové dno. Elektrická panvica BERTO´s l - výklopná panvica do 80° - regulácia teploty od °C do 2°C - objel - prípojka: kW - 400V - rozmery 8x 7x . Multifunkčná elektrická panvica zabudovaná v bloku, s výpustom pre vyprázdnenie. Slúži ako opekacia platňa, menšia panvica, varič, vyprážacia panvica, vodný .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky