piatok 25. júla 2014

Hutniace dosky

Jednosmerné vibračné dosky - to je úsporná prevádzka s vysokým vibračným výkonom. REVERZNÁ - OBOJSMERNÁ VIBRAČNÁ DOSKA : ideálna pri výstavbe. Vibračná doska na betón za najlepšie ceny online.


Ide o veľmi univerzálne stroje s vysokým hutniacim účinkom, naviac cenovo veľmi . Vibračné dosky sú najčastejšie používané k hutneniu zemín, živíc a dlažieb.

Reverzné vibračné dosky disponujú na rozdiel od jednosmerných vibračných dosiek veľkým hutniacim účinkom. Najčastejšie sú používané k hutneniu zemín . Predam nepouzivanu vibracnu dosku ZIPPER ZI RPE 90. Ucinna hlbka zhutnenia 25cmm-15KN.


CENA 3EURO,,Nepouzivanu . Vhodné na opravy chodníkov, cestičiek a rôzne iné rekonštrukcie menej rozsiahlych povrchov. Predaj a servis stavebnej techniky MaS technik - jednosmerné a reverzné vibračné dosky značky Tekpac. Bohatá ponuka voliteľného príslušenstva umožňuje .

Výkonné hutniace stroje vhodné predovšetkým pre hutnenie zemín. Rozdeľujú sa na jednosmerné a reverzné vibračné dosky. Ponuka spoľahlivých vibračných strojov - vibračných dosiek od renomovaných výrobcov - českého výrobcu NTC STAVEBNÍ TECHNIKA spol.


Predaj, servis, požičovňa, oprava, náhradné diely, príslušenstvo, cena, cenník a e-shop benzínových motorových vibračných dosiek. NOVÁTOR, Trolejbusová 2 . Ideálne stroje pri výstavbe ciest, rozsiahlejších terénnych úpravách, stavbách inžinierskych sietí, zhutňovaní základov a. Vďaka hĺbkovému pôsobeniu až do. HUTNIACA DOSKA REVERZNÁ 1- 2kg.


Pokyny k uplatneniu záruky. Rozloženie na diely a zoznam náhradných dielov. Použitie: Univerzálne hutniace stroje vhodné na hutnenie zemín, živičných povrchov a zámkovej dlažby. Stavebné stroje a mechanizácia 62.


Rezačky dlažieb a obkladov 11. Rozbrusovačky benzínové 12. Typ motora: Honda GX 120. Prevádzková hmotnosť: kg.

Rozmery dosky : 4x 5mm. Hutniaca a vibračná mechanizácia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky