štvrtok 10. júla 2014

Mlynček na korenie

Jednoduchý drevený mlynček na korenie tradičného vzhľadu, ktorý nikdy nesklame a čerstvo namletým korením prevonia vašu kuchyňu. Najpredávanejšie produkty z kategórie. Mlynček na soľ GrandCHEF. Ručné mlynčeky na soľ a korenie PEUGEOT Tescoma KITCHEN ARTIST AdHoc a ďalšie.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Mechanizmus mlynčekov na korenie má špirálový tvar s dvojitým radom zubov, .

Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Mechanický mlýnek v nerezovém designu pro dva . Pohodlne s nimi ochutíte pokrm a navyše budú ozdobou vašej jedálne. Vyberte si mlynček na soľ a . Dolaďte svoje jedlo čerstvo mletým korením. Na Biane nájdete mlynčeky na korenie , soľničky, koreničky aj dózy, v ktorých ingrediencie . Kvalitný mlynček na soľ a korenie Fľaša plná korenia ! Tento mlynček na soľ alebo korenie v tvare fľaše má kvalitný keramický mlecí mechanizmus.


Stolné mlynčeky s ľahkým plnením a nastaviteľným mlecím mechanizmom z keramických materiálov.

Bez soli a korenia to predsa nejde! Preto sme si pre Vás pripravili sadu elektrických mlynčekov na soľ a korenie s keramickým drvičom a praktickým svetlom na . Preložiť slovo „ mlynček na korenie “ zo slovenčiny do nemčiny. Elektrický mlynček pre čerstvo mleté korenie a soľ. S prvotriednymi keramickými mlecími mechanizmami, s. Vaši tabuli esteticky doplní a vašim hostům pomohou elegantně dochutit pokrmy.


Samostatně nebo v sadě: Řekněte si. Obdobné produkty nájdete v týchto kategoriách: Stolné súpravy, mlynčeky. Kuchynský mlynček na korenie z kaučukového dreva má keramický mlynček a skvele zapadne do každej klasickej kuchyne.


Ten sa nachádza na spodnej strane mlynčeku. V našej ponuke sú mlynčeky na soľ a korenie bez kľučky, ale aj s kľučkou. Zjednodušte si mletie korenia s našimi . Korenie už nemusíte schovávať v kuchynskej zásuvke.


Cena za kus, 2€, 2€. Priehľadná doplňovacia komora. Luxusné francúzskej mlynčeky na korenie a kávu Peugeot s tradíciou viac ako 2rokov priamo od výrobcu.


Všeobecné bezpečnostné pokyny. Pred uvedením tohto prístroja do chodu si veľmi pozorne prečítajte návod na obsluhu a tento návod .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky