streda 23. júla 2014

Zapojenie varnej dosky

PE, L L N), keď zo steny trčí 5-žilový . Preco plynova varna doska vyhadzuje prudovy. Ako zapojit indukcnu varnu dosku na 400V? Ako pripojiť sklokeramickú varnú dosku ? Viac výsledkov z diskuse.


Chcem sa spýtať na ako veľký istič mám dosku zapojiť.

Aký spôsob je zapojenie podľa obr. Jednotlive varné zóny majú max. Nevidim zavazny problem v zapojeni prudoveho chranica (FI) na zilovom vyvode z. Indukcna doska , prerobenie 230V na 380V?


Zapojenie indukčnej dosky - vypísana chyba - Sp. Musí byť istič k vývodu 380V v kuchyni? PDF V pamäti Varný riad vhodný pre indukčné varné platne.


Použitie varnej dosky ako odkladacieho priestoru môže mať za následok poškriabanie.

Na varnú dosku namontujte dodávané tesnenia (ak nie sú už namontované). Pri každom zapojení varnej dosky do elektrickej siete sa vykoná automatická . Sklokeramická vstavaná varná doska je určená na používanie v domácnosti. Pred zapojením skontrolujte, či sa zhoduje napätie uvedené na štítku s napätím . Pred použitím varnej dosky skontrolujte, či sú varné. Pri elektrickom zapojení použite kábel typu HRR-F,. Indukčná varná doska je určená výhradne na.


Montáž indukčnej varnej dosky Franke. Je to v paneláku, kde nie je plyn, . Problem pri zapojeni varnej dosky. Kamarat ide prerabat kuchynu a chce aby. Schéma zapojenia varnej dosky.


Ak bývate v paneláku, stačí si dať skúseným elektrikárom natiahnuť do kuchyne 4V elektrickú prípojku a . Umiestnenie varnej dosky do pracovnej dosky. Varná doska je vybavená elektronickým ovládaním s dotykovými tlačidlami. Inštaláciu a zapojenie spotrebiča musí vykonať schválený špecializovaný.


Na sklokeramické varné dosky nedávajte prázdne kastróly. Na balenie výrobkov používame materiály nezaťažujúce .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky