piatok 4. júla 2014

Sencor sce 2001wh

Obchod overený zákazníkmi. Navyše ho môžete použiť aj ako cestovný . Možnost použít jako cestovní kávovar na kempování. Veľmi kompaktný kávovar na kávu, ktorý svojou veľkosťou nezaberie na linke takmer žiadne miesto.


Prekapávač Sencor v modernej bielom dizajne.

Výhodou tohto kávovaru je jeho kompaktnosť, ktorá je vhodná aj do tej najmenšej kuchyne. Nápoje, které dokážou změnit svět, připravíte v kávovaru, čajovaru či espressu z Biano. Najdete zde víc než​1modelů.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Kávovar Možnosť prípravy kávy aj čaju. Extra kompaktné rozmery vhodné do malých priestorov. Dva porcelánové hrnčeky zadarmo.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

Porównaj ceny ofert w 14 . Moc: 3W, Rodzaj naczynia: kubki. R s možností prodloužené záruky. Rated by 1users, average rating of 4. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt . Kompaktní kávovar na překapávanou kávu nebo čaj, vyjímatelný a omyvatelný trvalý filtr, nádržka na vodu o objemu litru, dvojice trysek pro . Je vyroben z bílého plastu a osazen dvojicí porcelánový . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Popis a parametre Komentár a recenzia (0) Súvisiace produkty (1). ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Sencor. Tento překapávač má trysky, takže umožňuje přípravit kávu pro šálky najednou.


V první řadě je to šířka sortimentu. Dwa porcelanowe kubki GRATIS. SENCOR dnes dodává své výrobky do více než.


Możliwość wykorzystania jako ekspresu . Osobní odběr na pobočkách.

Překapávač 350W, trysky, zásobník na vodu 0. Teljesítmény: 3Watt Víztartály kapacitás: 0.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky