štvrtok 10. júla 2014

Najvhodnejšia farba do spálne

Nielen to, ako sa tam budeme cítiť, ale napríklad farba stien v spálni vplýva aj na náš spánok, ba čo viac – i na kvalitu partnerského súžitia. Nie ste si istí výberom tej správnej farby do spálne ? Po výmene podláh v celom byte sa rozhodujeme, aké farby použiť na steny. Akú farbu by ste nám odporučili do spálne , keď nová plávajúca podlaha má odtieň . Predstavujú pre vás farby do spálne dilemu?

Trápia vás zlé sny, v noci sa budíte alebo máte aj problémy pri zaspávaní? Možno na vás negatívne vplýva práve farba stien vo vašej spálni ! Spálňa je – alebo by mala byť – najosobnejšou miestnosťou Vášho domu. Spálňa , v ktorej prevláda modrá farba je vhodná do S, JV a V. Farbu stien by ste mali vhodne zladiť aj s nábytkom, podlahou a ďalšími doplnkami, ktoré sa v spálni nachádzajú. Kombinácia správnych farieb.


Viete prečo spálňa patrí k najdôležitejším častiam domu? Preto je potrebné si zvoliť vhodné farby a umiestnenia nábytku, aby sa táto .

Podľa čoho si vybrať tú správnu farbu do spálne ? Niektorí odborníci na bývanie hovoria, že prvým vodítkom je - otvoriť šatník a pozrieť sa, akej . Chcely by sme uz zmenit farbu doteraz sme mali slabomodru dakujem za. Biela farba je do spalne vhodna ,pretoze posobi cisto a hygienicky. Farba vašej spálne by mala byť pre vás príjemná a nemala by vás dráždiť, aby pomáhať. Biela má veľkú silu vyžarovania, nie je však vhodná pre každého. To je dôvo prečo v prvom rade by mali venovať pozornosť farby , ktoré sú považované za relaxačné a upokojujúce, tj najvhodnejšie pre spálne a rekreáciu.


Zelená býva vhodná pre deti, ktoré majú rady prírodu. Tu je ideálna farba vyvolávajúca pocit kľudu. Túto požiadavku najlepšie spĺňa kombinácia modrej a červenej farby. Modrá spravidla spôsobuje pokles . Aké sú najčastejšie typy spální a aké obliečky sa k nim hodia? Najvhodnejšie je zvoliť do spálne tlmené farby , ktoré podporíme výraznejším odtieňom . Lososová, tekvicová alebo jantárová farba je vhodná na vytvorenie príjemného obývacieho priestoru.


Vhodné sú aj odtiene zlatej a zemitej farby. Všimli ste si ako farba dokáže ovplyvniť vašu náladu?

Ak zvažujete zmeniť farbu stien v spálni , správny výber farby spraví veľký rozdiel v tom, . Napríklad spálňu bez problémov vyladíte správne vybranou posteľnou bielizňou,. Pokiaľ ide o čiernu, tá je podľa psychológie farieb vhodná skôr ako doplnok a . Už ste sa niekedy zamysleli nad tým, že farba je jedným z najdôležitejších aspektov, ktoré je potrebné vziať do úvahy, keď sa rozhodujete o usporiadaní spálne ?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky