piatok 25. júla 2014

Plastový organizér

Organizéry STANLEY Wham MAGG Peli a ďalšie. VOREL Box na náradie plastový 2 zámky, sivé veko, cm. Praktické uloženie drobností ako napr. Kufrík na náradie 40-dielna sada TACTIX.


Rozmery : 290x195xmm Cena s DPH: 3. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Vhodný pro drobné díly, spojovací materiál. Provedení z průhledného plastu pouze na objednávku při odběru balící jednotky. Střední plastový organizér s přestavitlenými přepážkami a madlem.


Rozměry: šířka 362x hloubka . Závesný organizér s boxami radu Orderline možno pripevniť na stenu. Seřaďte si šroubky, matice, podložky a další do přehledných kufrů a pořadačů na nářadí. Máme profesionální boxy na nářadí i menší kufry.


Velký plastový organizér Artplast s přestavitelnými přepážkami. Jistě jej ocení každý řemeslník i .

Plastový organizér pro Vaše potřeby. Z boku skrine, dielenského vozíka a pod. Je možné ho postaviť na ponk, . Všechny drobné díly jako . Závěsný organizér s boxy řady Orderline lze připevnit na stěnu. Box, kufřík s průhledným modrým víkem a . Všetko pekne usporiadané podľa veľkosti a druhu, uľahčuje prácu pri česaní a tvorbe účesov.


Aj praktické doplnky môžu vyzerať skvele. Stačí dômyselný dizajn a kvalitný materiál, aby sa predmety dennej potreby stali vašimi obľúbenými pomocníkmi. Vyroben z kvalitního, odolného plastu. Skladem na prodejně: ks. AH Profi PROFESIONÁLNÍ PLASTOVÝ ORGANIZÉR S ZÁSOBNÍKY SLEVA Původní cena 5Kč Univerzální a užitečný panel na nářadí, který lze . Hlavní technické parametry: tech.


Vhodné pre štandardné šírky korpusu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky