pondelok 7. júla 2014

Mixer sencor

Smoothie a stolné mixéry Sencor mení celé ovocie, orechy, zeleninu, semienka a ďalšie. Aké smoothie si namixujete? Surové ovocie, surové vitamíny.


Pre smoothie platí, že každý si obľúbi inú zmes ovocia. Niektoré rady možno ale .

Extrahuje ťažko dosiahnuteľné výživné látky obsiahnuté v semienkach, obilninách, orechoch, umožňuje rozsekanie celého . Vo výbave má nádobu na mixovanie s odmerkou a odnímateľný plastový nadstavec pre . Extrahuje těžko dosažitelné výživné látky obsažené v semínkách, obilovinách, ořeších, umožňuje rozsekání celého ovoce a . Dnes už len málokto šľahá ručne. Hľadáte vhodný bezproblémový šľahač a hnetač, ktorý sa ľahko uskladní a zaručí vám dokonalý výsledok? Smoothie nutri mixér Sencor je ideální pro přípravu čerstvých ovocných nebo fitness nápojů, mléčných a jiných.


Výživné koktejly pomáhají dodávat energii vašemu tělu během celého dne.

Automatický mixér na Smoothie. Ponorný mixér nemôže v domácnosti chýbať. A ještě vás překvapí, jak je při práci . Tento strieborný fešák vám v . Mixér vhodný na výrobu výživných kokteilov z rôznych druhov ovocia či zeleniny, prípravu polievok, dojčenskej stravy alebo omáčok. Ideálne pre prípravu nápojov z čerstvého ovocia: kondičných nápojov, mliečnych koktailov, miešaných nápojov,.


Príkon: 8W Extra tichý DC motor. Ergonomicky tvarovaná rukoväť. Plynulá regulácia rýchlosti. Nerezový nadstavec použiteľný aj pre mixovanie horúcich . Miešacia fľaša sa môže vybrať a použiť ako cestovná fľaša. Dve l – odnímateľné fľaše slúžia tiež ako nápojové.


Fľaše vyrobené z nárazovo . Ručný mixér , rýchlostných stupňov s odlišným počtom otáčok, Momentový a turbo. DELIMANO UTILE RUCNY MIXER ZELENY.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky