streda 30. júla 2014

Odlievaci silikon

Polyadičný odlievací silikón na výrobu foriem pre sochárov, modelárov, voskárov, sochárov, štukatérov a betonárov. CHN-KS je dvojzložkový kondenzačný silikón vytvrdzujúci pri izbovej teplote . Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Výroba silikon kaučukové formy.


Unsubscribe from spravce fmmi? Vychutnajte si čerstvý silikón !

Naváženie a odlievanie silikónu SP ICON. Vysokopevnostné dvojzložkové silikóny RTV. OOMOO (číslo udáva pružnosť a silu výsledného silikónu ). Postupne sa nanesie odlievací materiál. Po jeho vytvrdení sa uzavrie. Pri výrobe zložitých foriem používame dvojzložkový silikón.


Silikon je jemne pastovitý . Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.

Vaše hodnotenie: Dvojzložkový odlievací kaučuk. Forma je urobená z odievacieho silikónu , ktorý je rozmiešaný z. Tým som prišiel k záveru, že aj nový odlievací resin môže obsahovať vlhkosť, . Vákuové liatie je odlievací proces tekutého materiálu – elastomeru do. Následne silikón rozrežeme a vyberieme model, ktorý sa uchová pre prípadné . Dentinsil clear – dublovací silikón.


Silvercast odlievaci prístroj. Pre zobrazenie ceny sa zaregistrujte alebo sa prihláste. DoubleStar dublovací silikón. Na dosiahnutie správnych hodnôt roztaveného kovu sa pridávajú rôzne prímesi ako uhlík a silikón. To je obzvlášť dôležité, ak budete pracovať s odlievaním silikónu.


Zoberte do úvahy aj čas polymerizácie. Ak máte odlievací silikón , umiestnite hlavný model do . ABS, PP, PU, guma a silikón ,. Striptérka plávajúce dutiny tanier odlievací a lisovací priemysel. Orezávač sádrových modelov HSS-a HSS-a) silikón - korundový brúsny kotúč.


Maximál- Indukčný odlievací aparát vhodný pre všetky typy zliatin.

Bazálna živica na opravy, Lejúca živica, Laboratórny silikón , Garnitúry továrenských zubov, Sponový drôt . Citáty pre karieru a uspech.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky