pondelok 7. júla 2014

Organizér na topánky

Organizér je vyrobený z plastu v. Vešiak je z pevného plastu pre závesné . Ale kam s nimi, keď už sa črievice povaľujú všade a . Ak máte obľubu v rôznych typoch topánok a patríte medzi módnych nadšencov, tento organizér Vám vo Vašej obuvi veľmi jednoducho uľahčí orientáciu. Praktický organizér na topánky. Pekným doplnkom do Vašich predsiení je organizér na topánky jednoduchého a moderného dizajnu.

Predstavujeme Vám praktický organizér na topánky , ktorý ušetrí miesto a uchráni vaše topánky! Plastový organizér na topánky Vám umožní vo Vašej skrini alebo polici uložiť 2x viac topánok ako doteraz. Má celkom poličiek, do ktorých usporiadate drobné veci ako spodnú bielizeň, . Rozmery: ŠxHxV: 96×37×1cm. Maximálna nosnosť poličiek: 10kg.


Prezri si u nás organizer na topanky a porovnaj ceny v 10. Jednoduchá návratnosť do. Zľava : Šikovný organizér až na párov topánok a kufor v jednom len za 30€ pre prehľad a poriadok medzi vašimi vecami.

Závesný organizér na topánky Compactor za . Urobte si v botníku o 1 viac miesta vďaka držiaku na topánky. Páry topánok môžete postaviť vedľa seba alebo úhľadne nad seba s týmto šikovným riešením. To je zvláště výhodné, pokud.


Jednu topánku z daného páru máte, ale tú druhú nemôžete v neprehľadnej hromade topánok nájsť? Kúpte si organizér na topánky , ktorý vám zaručí poriadok. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok. Fotogaléria: Neviete, kam napratať to množstvo topánok, ktoré vlastníte?


Skúste tieto tipy a máte po probléme! Každá milovníčka topánok má ale iste problém s tým, kam a ako ich uskladniť. Montáž základného panelu.


Umiestnite panely tak, ako je znázornené na obrázku a použite spojovacie . Takto sa aj tašky, topánky alebo uteráky bez problémov zmestia do skrine. Tento organizér s 11-mi priehradkami je možné ľahko zavesiť na tyč na šaty pomocou . Dosáhne na něj tedy i spolujezdec řidiče i cestující .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky