utorok 29. júla 2014

Lopatka na tortu

Rukoväť z odolného plastu a nehrdzavejúcej ocele, . Vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Vynikajúca pre ľahké podoberanie a prenášanie tort , tortových korpusov a plátov, múčnikov a pod. Nerezová lopatka na tortu s krájacou hranou a plastovým držadlom.


Slúži k ľahkému deleniu a prenášaniu dezertov.

Bolo by skvelé pozrieť si Olympijské hry či Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji na novom televízore, že? Nôž a lopatka na tortuNôž a lopatka na tortu3. V našom eshope nájdete klasické príbory značky Berndorf, strieborné príbory, nože, keramické nože, hrnce, panvice, konvice, tácky a iné vybavenie kuchýň a . London to jedna z najpopulárnejších. Lopatka na tortu PRESTO s jemným zúbkovaním na krájanie, široká na podbernie i prenášanie.


Heureka - overené zákazníkmi Qudal - č. Ak nakupujete vo väčšom množstve na firmu prosím kliknite sem.

Praktický pomocník značky . Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut. Hotel je zredukovanie dokonalosti na jej podstatu. Duch a trvácnosť v súzvuku.


Hotel presvedčí mladistvým, hladkým dizajnom s veľmi . TESCOMA PRESIDENT lopatka na tortu. Servírovacia lopatka na tortu a zákusky je skvelým pomocníkom pri servírovaní týchto sladkých hriechov, preto nesmie chýbať na žiadnej oslave či pri inej . Kovová lopatka na tortu s tepanou rúčkou. Na konci ručky má očko na zavesenie. Lopatka na naberanie torty , ktorá môže poslúžiť a pri rozdeľovaní koláčov. Functional Form Na krájanie a servírovanie koláčov a toriet.


C) je vynikajúca na porcovanie a servírovanie tort , múčnikov apod. Moderný severský dizajn, ergonomický tvar, pohodlné používanie. U nás SKLADOM za € s DPH.


Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie.

Sme tu pre domácnosti i firmy. E-shop a kamenné predajne s pomôckami a potrebami na pečenie a varenie. Cukrárske potreby, cukrárske pomôcky, cukrárske suroviny, poťahové hmoty, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky