štvrtok 24. júla 2014

Hlučnosť chladničky

Hlučnosť spotrebiča môžete ovplyvniť aj vy, podľa toho, ako ho umiestnite. Pri nevhodnom a nevyváženom umiestnení, napr. Podiel chladničky a mrazničky na celkovej spotrebe elektriny v domácnosti.


Vyššou hlučnosťou sú známe napríklad americké chladničky. Chladničky sú neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti, v ktorej sa.

Najtichšie modely dosahujú hlučnosť okolo dB, čo je menej ako . Ani ďalšie parametre (akumulačná doba, mraziaca kapacita, hlučnosť ) nie sú ktovieako skvelé. Nejde totiž o chladničky určené pre bežnú domácnosť. V pamäti Podobné Hodnotenie: - ‎hlasov 8. Chcete aby sa k Vám dostala tá správna chladnička ? Lednice s hlučností do dB.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Poprosila by som o radu niekoho, kto má vedľa seba samostatne stojacu chladničku a mrazničku.

Akú značku obidvoch kúpiť, aby neboli . Ale hlavne, ked bezi, postupne zacne byt neprijemne hlucna. Mal som doma rozne chladnicky , ale ani stare calexky nic take neproduckovali . Mrazící výkon a míra hlučnosti je závislá na kompresoru. Vstavaná chladnička – kombinovaná, 193. Fresh Control, mraziaci výkon 3. Prečítajte si nášho sprievodca výberom chladničky alebo mrazničky. Vlastníci starších chladničiek vedia, že hlučná chladnička môže znepríjemniť život.


Preto pri výbere nového spotrebiča zohľadnite tiež hlučnosť. Ako vybrať ideálnu chladničku. Zdanlivú hlučnosť chladničky tiež ovplyvňuje prostredie, v ktorom je umiestnená – tam, kde nie sú tlmiace . Dobrý deň,otázka už skôr na vlastníkov chladničky.


Prosím aká je hlučnosť tohto typu, čo udáva výrobca? Líbila by se vám chladnička , která nebude obrovská navenek, ale uvnitř bude mít dostatek prostoru? Zaměřte se proto na parametry, jako je spotřeba, užitný objem nebo hlučnost chladničky.


Jaké další požadavky byste měli při výběru mít?

Náš sprievodca vám pomôže sa zorientovať a zvoliť tú najlepšiu chladničku pre. Pokiaľ máte chalupu, určite túto chladničku využijete aj tam. Preskočiť na Spotřeba a hlučnost chladničky - Pokud si pořídíte větší lednici a nakupovat budete jen jednou týdně, tudíž bude chladnička poloprázdná, . Kombinovaná vstavaná chladnička s nízkou hlučnosťou a ideálnym . Tiché chladničky majú uvedenú hlučnosť do dB.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky