štvrtok 10. júla 2014

Bombička sodastream 80l

Z jednej bombičky je možné pripraviť až 60- 80l perlivej vody – v závislosti od intenzity . COaž na l nápoja Zvýhodnená sada obsahuje náhradné tlakovú bombičku. Bombička SodaStream pre 425g COje. Plná náhradní bombička k výrobníkům SodaStream pro přípravu až 80l. Ludia, ktorí zakúpili tento tovar, objednávali . Prístroj na výrobu perlivej vody v limitovanej edícii Studio - Sweet Lime (svieža limetková), balenie obsahuje: prístroj, bombičku , tlaku odolnú nápojovú fľašu a .

SodaStream Výrobníky sódy Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Dobrý den, mám doma dvě SodaStream bombičky jednu na litrů a druhou na litrů. Jaké tedy máte na skladě?


Kovová bombička na 4g COna prípravu - l perlivého nápoja je súčasťou každého balenia prístroja. Po spotrebovaní plynu vymeníte prázdnu . Uživatel si přál zůstat v anonymitě 10. Sodastream výmena bombičky CO2.


LIMO BAR univerzálna bombička COje kompatibilná so všetkými výrobníkmi sódy aj so SODASTREAM. Spĺňa všetky prísne bezpečnostné kritériá.

Kapacita bombičky : l. COna přípravu až - 80l perlivého nápoje je součástí každého balení přístroje, pokud vám však nestačí jen jedna, můžete . Rezervní bombička pro výrobníky perlivé vody SodaStream. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Spoločnosť SodaStream a FaxCOPY sa od 5. Jedna bombička vystačí na – l sýteného nápoja a je možné ju . Základní specifikace SodaStream Náhradní bombička CO2.


Bombicka nam vzdy vydrzi minimalne tych l , a obrovske plus je,ze . Ak si spolu s výmenou bombičiek (viac ako 2ks) objednáte iný tovar, za dopravu. KOMPATIBILNÉ s bombičkami výrobníkov sódy SYPHON, SODASTREAM , LIMO. Náplň 430g CO- vystačí až na 60- 80l sódy(v závislosti na stupni sýtenia).


Prohlédněte si cenové nabídky na Orion COAquadream bombička od obchodů na Zboží.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky