piatok 4. júla 2014

Plastové vaničky na potraviny

Hranaté jednorázové misky, kelímky, vaničky na šalát, ovocie, zeleninu. Jednorázové obaly na potraviny. Kbelík PP 58l - transparentní 5ml. Nakupte vaničky na potraviny do 5-ti minut dle Vašich potřeb!


Priesvitné plastové misky na balenie ovocia, potravín a iného materialu zabezpečia trvácnosť a maximálnu hygienu.

Menubox - jednodielný, dvojdielný. Zobraziť - z položiek. Plastové obaly, plastové poháre. Pevná plastová hranatá vanička se zaobleným okrajem. Společnost MART je předním českým výrobcem výrobků z plastů.


Rozměry: šířka mm, délka 111. Vaničky plastové hranaté 2ml čiré PVC, karton.

Ak sú potraviny vystavené vzduchu a vlhkosti, dochádza k chemickým reakciám ( oxidácii),. Je vhodný pre rýchle a nepriedušné uzatváranie plastových sáčkov. V našem e-shopu Stastyaspol. Víčko na vaničku hranatou 2ml čiré PVC, karton.


Vanička oválna priehľadná s viečkom 500ml (PET) 50ks. Díky těmto krabičkám jsou potraviny hygienicky zabaleny a díky víčkům také bezpečně uzavřeny po dobu přenosu. Dále jsou v nabídce přírodní vaničky z PVC, misky salátové průhledné a dressingové. PLASTOVÉ OBALY NA CUKROVÍ. Fatra je tradičním českým výrobcem tvarovaných plastových obalů.


Vyrábíme kelímky, vaničky , víčka, obaly na polárkové dorty. Obaly je možné potisknout. VLASTNOSTI Rozmer 113x87mm Počet ks v balení 100.


Opakovateľne použiteľné a zdravotne nezávadné obaly a nádoby na potraviny alebo fľaše na pitie. Ideálne do práce, pre deti do školy alebo do vášho auta. Chcete rozšíriť svoje aktivity na poskytovanie rozvozu potravín ? Plánujete svadbu, recepciu, oslavy dieťaťa, grilovanie alebo študentskú párty?

Jubal Žatec, obaly na potraviny , pro hygienu, ochranné pomůcky, pro. Kelímky, misky, vaničky a viečka z plastu. Viečka na kelímky a vaničky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky