piatok 18. júla 2014

Jednopakovy kavovar

Faema EJubilé Ajednopákový kávovar. Kávovary sú stavané na zákazku podľa . Poloautomatický jednopákový kávovar. Inšpiratívny dizajn, ľahko ovládateľný, má všetky kvality kávovarov Rancilio. Kombinuje elektroniku s tradičným .

Dnes Vám predstavujeme jedinečný model, ktorý doplňuje našu ponuku a štýlový, jednopákový kávovar s rotačným čerpadlom MECHANIKA IV Profi Vzhľadom . Predám repasovaný jednopákový kávovar v TOP stave ! Vhodný do prevádzky kaviarne alebo reštaurácie. Denný limit je 1káv, aby všetko stíhal. TOUCH kávovar poskytuje užívateľovi presnú kontrolu množstva pripravených káv a nápojov bez ohľadu na kvalitu kávy ktorá je vždy na skvelej úrovni . Profesionální kávovary do kaváren a restaurace. Kvalitní profi automatické a pákové kávovary.


Základní parametry které mají velké nároky na úsporu místa a také potřebují kávovar s vlastním zásobníkem vody.

Přes svou jednoduchost a velmi malé rozměry . Ak hľadáte kvalitný kávovar , ste v správnej kategórii. Nájdete tu prekvapkávacie kávovary , pákové kávovary , polo a plnoautomatické presso stroje, ale aj . Inzeráty jednopakovy kavovar. Bezplatná inzercia, jednopakovy kavovar predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Tryska na horkou vodu, tryska na páru.


Nový pákový profesionální kávovar Caravel je spolehlivý, výkonný stroj, který připraví vynikající espresso. Je velmi odolný, sestavený z vysoce kvalitních . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Dostupnosť: Na objednávku do dní. Profitec PRO 7- jednopákový kávovar s digitáoním displejem. Pro jejich koupi je třeba se nejdříve dohodnout. Elektrická redukce výkonu umožňuje pracovat s vypínačem 900W . Pre malú kaviareň stačí bohate jednopákový profesionálny espresso kávovar.


Jednopákový , barový kávovar vhodný do kanceláře.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky