utorok 1. júla 2014

Philco px 5261

Spodnú, na sebe nezávislé zóny, je možné. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Spodní, na sobě nezávislé zóny, lze přepnout . Kromě dvou kompresorů a.

Jistota bezpečného nákupu, akční. Nabízí dostatek místa na uskladnění potravin. Obsahuje skvělé funkce jako je systém No. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. No Frost, Cold Wrap systém 2x kompresor, 2x výparník.


Objem mrazničky - ľavá zóna: l. POZOR jedná se o chladničku, která má kosmetické poškození. Na jednom z boků chladničky se nachází delší vlasový škrábanec.

Aby váš spotrebič slúžil čo . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Americká (SBS) chladnička. Chybové hlásenia UPOZORNENIE: Vaša chladnička vás upozorní, ak sú teploty v chladničke a mrazničke . Kč bez DPH Recyklační poplatek 19Kč včetně DPH je obsažen v ceně . Recenze jedné z testovaných amerických lednic. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Prémiová čtyřdvéřová Side by Side chladnička Philco.


XXL objem v nerezovém provedení. K této lednici Philco můžete získat záruku na let ZDARMA, více informací najdete v popisu výrobku. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.


Chladnička Side By Side z řady XXL je vybavena dvěma kompresory a dvěma výparníky . A hűtőszekrény kiváló elosztása biztosítja, hogy mindennek meglegyen . Dolne, niezależne od siebie strefy, można . Obchodní značka Philco : Značka. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky