utorok 22. júla 2014

Rozlišovače

Najpredávanejšie Názov A-Z Najlacnejšie Najdrahšie Nájdených produktov: 45. Mají europerforaci pro použití v kroužkových a pákových pořadačích. Vyberte si u nás archivační potřeby.


Ocelový kroužek o průměru mm. Plastová popiska s dvojitým ocelovým kroužkem.

Balení 2kusů v plastové. Papírový rozlišovač HIT Office. Speciální cena: od 6Kč Původní cena 7Kč.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Zboží vám doručíme po celé ČR zdarma. Nabízíme vše pro vaši kancelář.

Barevné kroužky ze speciální flexibilní gumy na skleničky od vína či koktejlu. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Vrhni sa na upratovanie a UŠETRI! Vyrobeny z kartonu, barevné plastové rozlišovací okraje, plastem vyzt.


Polypropylenové rozlišovače As indexovou stránkou. Přesně k tomu vám pomohou rozlišovače , které využijete v diářích, šanonech i pracovních deskách. Kartonové barevné rozlišovače Esselte Economy, A4. Barevně si rozdělíte vše potřebné a to pak také rychle . Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Pásky rýchloviazačové mix farieb 1ks.


VacuVin rozlišovače na skleničky Vánoce, 12ks. Silikonové rozlišovače kĺúčov - rozprávkové - doprava zdarma. Rozlišovací přísavky na sklenice classic, set ks.


Stav produktu : Nový produkt.

Rychlovazačové pásky mix barev 150ks. Pod názvem bez rozlišovače se umísťuje článek o hlavním, nejběžnějším významu. Ostatní významy se v názvu odliší pomocí rozlišovače , případně jiným.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky