piatok 25. júla 2014

Kulmofén eta

Vaše vlasy nebudú nikdy krásnejšie a objemnejšie. Má praktický tvar a dizajn . Vytvořte si díky tomuto značkovému kulmofénu vlasy přesně podle svých představ. Kombinuje totiž hned dvě, pro ženu důležité věci, v jednom.


Zboží spadá do kategorie A - ZBOŽÍ - se zárukou měsíců. Pokud toužíte po přístroji, který dokáže vytvořit .

S kulmofénom ETA si vďaka príslušenstvu, ktoré obsahuje až 7 . Kulmofén Eta , Cena: €, Lokalita: Košice. Doba dodání (od obdržení platby). V perfektním stavu (viz foto), v podstatě . Exkluzivní set osobní digitální váhy a kulmofénu zdarma.


Součástí váhy je extra velký LCD displej a mezi její největší přednost patří vysoká váživost do 2kg a . Vybrali jsme pro Vás Kulmy na vlasy ETA a Hyundai. Produkt bol vyradený z predaja.

Snoubí v sobě výhody kulmy a fénu a . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Balení obsahuje výměnných nástavců a obal (viz foto). DEtailní specifikace zde: . Jedinečný přístroj Brush activ od. Teplovzdušný kartáč na vlasy s 6ti . S jeho pomocí vytvoříte okouzlující účes plný objemu během několika minut.


ROSALIA teplovzdušná kulma, príkon 4W, rýchlosti prúdenia a teploty vzduchu, tlačítko na rýchle ochladenie vzduchu, . W, rychlosti proudění a teploty vzduchu, funkce ionizace, funkce pro rychlé ochlazení vzduchu, délka . Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Ionizátor: NE Počet rychlostí: 1. Pro fixaci účesu slouží funkce rychlého ochlazení . Jde o jasně nejnižší cenu na trhu - viz. Nastavte si rychlost proudění vzduchu, která vám vyhovuje a upravte si vlasy.


Má rychlosti proudění a teploty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky